Antena Meniu Search
x

"Afișează drapelul României, oriunde te-ai afla! România, fii puternică!", mesajul militarilor români, în plină epidemie de coronavirus

"Afișează drapelul României, oriunde te-ai afla! România, fii puternică!" este mesajul militarilor români, în plină epidemie de coronavirus.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.03.2020, 14:28

Coronavirus în România
"Afișează drapelul României, oriunde te-ai afla! România, fii puternică!", mesajul militarilor români, în plină epidemie de coronavirus - Facebook
  • România e de azi în stare de urgență.
  • Peste 150 de oameni au fost diagnosticați cu coronavirus.

"Afișează drapelul României, oriunde te-ai afla! România, fii puternică!" este mesajul militarilor români, în plină epidemie de coronavirus.

Ministerul Apărării Naţionale tranmite un puternic mesaj de solidaritate și îndeamnă românii să afișeze drapelul României, oriunde s-ar afla, pentru a creea o mișcare de susținere în lupta împotriva coronavirusului. 

"Italienii cântă, dar românii sunt uniţi şi puternici. Afişează şi tu drapelul României la fereastră şi arată că eşti solidar cu lupta împotriva răspândirii virusului COVID-19, aşa cum au făcut soldaţii români în toate bătăliile purtate de-a lungul timpului.", este mesajul pe care MApN l-a postat pe pagina de Facebook.

Mesajul a devenit foarte rapid viral, mai ales că a fost creeat și un grup pe rețeaua de socializare, grupul România fii puternică! În doar trei ore de la înființare, grupul avea peste 3000 de membri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Afișează drapelul României, oriunde te-ai afla! România, fii puternică!", mesajul militarilor români, în plină epidemie de coronavirus