Antena Meniu Search
x

"Nu mai da că mi-e rău, te rog". Elevă de 11 ani din Hunedoara, bătută cu bestialitate de 2 colege, în curtea liceului. Scenele, filmate: "Las-o că i-ai dat în cap"

Anchetă deschisă de poliţiştii din Hunedoara, după ce au fost sesizaţi de o femeie că fiica ei de 11 ani a fost bătută de două fete de 12 ani, în curtea unui liceu. Momentul revoltător a fost filmat, iar imaginile au ajuns atât la mama fetei, cât şi în spaţiul public.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.09.2023, 13:39

Vezi și

Poliţiştii din Hunedoara au deschis o anchetă, după ce au fost sesizaţi de o femeie că fiica sa de 11 ani a fost agresată de două fete, de 12 ani, în curtea unui liceu. Momentul a fost înregistrat, iar imaginile au ajuns inclusiv la mama fetei şi pe reţelele de socializare.

”În data de 5 septembrie 2023,  în jurul orei 18:30, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie din municipiul Hunedoara, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani şi sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de două minore, ambele în vârstă de 12 ani”, a transmis, miercuri dimineaţă, IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că femeia a reclamat faptul că, marţi, a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa.

Elevă snopită în bătaie de alte colege, în curtea liceului

Pe acelaşi subiect

În imagini se vede cum două fete o lovesc în mod repetat pe fată şi o trag de păr.

Eleva agresoare: De ce o bârfeşti? Ce treabă are Carina în toată faza asta? Eşti invidioasă pe ea?

Victima: Nu mai da

Eleva agresoare: Păi dacă eşti proastă

Victima: Auuuu, nu mai da!

Eleva agresoare: Dacă mai zici o dată de ea mă jur că te bat

Victima: Nu mai da în mine că mi-e rău, te rog, nu mai pot, mi-e rău. Carina, te rog, mi-e rău. Mi-e frică

Momentul şocant, filmat de alţi elevi

La un momentdat, una dintre adolescente se năpusteşte asupra ei cu pumni şi picioare, iar la un momentdat a călcat-o pe fată pe cap. 

"Mi se rupe inima-n bucăţi, las-o"

"Gata, lăsaţi-o"

"Las-o că i-ai dat în cap, Carina", se aud mai multe voci pe fundal ale colegilor care nu au privit scenele şocante, dar nu au îndrăznit să intervină. 

”Minora a relatat faptul că avut discuţii în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie a.c., în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic”, aun mai transmis poliţiştii.

Aceştia au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Nu mai da că mi-e rău, te rog". Elevă de 11 ani din Hunedoara, bătută cu bestialitate de 2 colege, în curtea liceului. Scenele, filmate: "Las-o că i-ai dat în cap"