Antena Meniu Search
x

Video Air Sensation, un festival pentru suflet: Apusul de soare, văzut de sus, din baloane cu aer cald

Apusul de soare, văzut de sus, din baloane cu aer cald. De o astfel de experienţă au avut parte cei care au participat la Sibiu la festivalul Air Sensation. În premieră organizatorii au pregătit o petrecere la înălţime cu un Dj care a mixat dintr-un balon echipat special cu boxe şi instalaţie de sunet.

de Redactia Observator

la 20.08.2023, 20:43

Vezi și

Zeci de oameni dornici să experimenteze zborul cu balonul şi-au făcut curaj şi au zburat deasupra dealurilor înverzite de la Ocna Sibiului. Turiştii au avut parte de o experienţă de neuitat. "Mi-au tremurat puţin picioarele la final pentru că nu ştiam la ce să mă aştept. Mi s-a spus că nu e ceva cu adrenalină, dar cu toate acestea inima mea a pompat de fericire", spune o femeie. Din balon priveliştea este unică, aşa că participaţii s-au grăbit să facă fotografii.

"Zborul cu balonul e simplu dacă te gândeşti ai aer cald în balon, te ridici cum bate vântul, în direcţia vântului şi în rest te descurci", spune pilotul. Cei care nu s-au încumetat să zboare pe distanţe mari au avut ocazia să urce într-un balon ancorat la 30 de metri deasupra solului.

"Zborul cu balonul este dependent sută la sută de condiţiile meteo, de asta şi zburăm dimineaţa la răsărie pentru că avem condiţii foarte bine şi zburăm doar în siguranţă. La fel şi seara se termină cu atmosfera care se încălzeşte din cauza soarelui care răsare şi la apus începe să scadă din nou. Noi îi spunem termica sau fenomenele care se întâmplă din cauza încâlzirii pământului şi atunci zborurile sunt cele mai plăcute şi le putem simţi la maxim", a declarat Alex Cinezan, organizator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Air Sensation, un festival pentru suflet: Apusul de soare, văzut de sus, din baloane cu aer cald