Antena Meniu Search
x

Video Al treilea incident de securitate din ultimele două săptămâni, în Parlament. O tânără venită la interviu, bănuită că ar fi avut droguri la ea

Înca un incident de securitate la Parlament! Al treilea în două săptămâni. O tânără care s-a dus la un interviu de angajare a ajuns la poliţie, bănuită că ar fi avut droguri cu ea.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 18.05.2023, 08:12

Vezi și

Tânără nu doar că a ratat interviul de angajare, dar acum are emoţii şi mari. În timpul controlului de securitate, a scos panicată din buzunar un pachet pe care l-a aruncat la coşul de gunoi. Potrivit SPP, în pachet se afla o ţigaretă rulată cu miros înţepător. Imediat, a fost alertată poliţia. Tânără a ajuns la audieri la Secţia 17, iar ţigara a fost trimisă la un laborator de specialitate.

Acum, urmează să se stabilească dacă vorbim despre o ţigară normală, cu tutun, sau una cu substanţe interzise. Este cel de-al treilea incident raportat în Parlament, într-un interval de două săptămâni. După ce o angajată AUR ar fi încercat să introducă în Parlament patru gloanţe, iar doi veterani de război au încercat să intre cu arme albe, parlamentarii cer măsuri mai stricte de securitate şi instituirea controalelor inclusiv pentru demnitari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Al treilea incident de securitate din ultimele două săptămâni, în Parlament. O tânără venită la interviu, bănuită că ar fi avut droguri la ea