Antena Meniu Search
x

Gloanţele cu care Ariadna Cîrligeanu a intrat în Parlament ar proveni de la un pistol mitralieră. Consiliera AUR spune că erau suveniruri

Haosul s-a instalat la Parlament la scurt timp după un incident de securitate care a avut loc la Camera Deputaţilor. O reprezentantă a partidului AUR a încercat să intre în interiorul clădirii cu 4 gloanțe în geantă. Tânăra are 22 de ani. Ea a fost dusă la secția de poliție unde a stat mai bine de două ore la audieri. 

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 13:59

Vezi și

Reporter: Până la urmă aţi avut gloanţe la dumneavoastră?

Tânără: Nu mai minţiţi!

Reporter: Ce făceaţi cu gloanţele? Unde aţi tras? Erau suveniruri?

Tânără: Nu am tras! Nu mai minţiţi!

Femeia a ieşit din secţia de poliţie, după două ore de audieri. Este cercetată în stare de libertate şi s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, o faptă care e pedepsită cu închisoare între 1 până la  5 ani.

Este vorba de patru gloanţe găsite în geanta tinerei, şi care ar fi fost deja trase într-un poligon. Le-a mai spus poliţiştilor că ar fi păstrat gloanţele drept suvenir după o sesiune de tir, gloanţe care ar proveni de la un pistol mitralieră, de calibru de 7,62mm. Această muniţie trebuie expertizată de poliţişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Gloanţele cu care Ariadna Cîrligeanu a intrat în Parlament ar proveni de la un pistol mitralieră. Consiliera AUR spune că erau suveniruri