Antena Meniu Search
x

Video Al treilea pod distrus în acest an: locuitorii dintr-o comună din Caraş-Severin trebuie să ocoleasă 25 de kilometri pentru a trece în satul vecin

Aproape că nu trece o zi fără ca un pod din ţara noastră să nu cedeze. S-a întâmplat din nou, de data asta la Caraş-Severin. Un pod vechi de zeci de ani a fost închis circulaţiei, după ce unul dintre picioarele de susţinere s-a înclinat. Localnicii sunt nevoiţi acum să ocolească zona cu nu mai mai puţin de 25 de kilometri.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 03.08.2022, 17:27

Vezi și

Un pod din judeţul Caraş-Severin a început astăzi, 3 august, în jurul orei 12:00, să se surpe. Se observă deja o diferenţă de nivel de 40, chiar 50 de centimetri. Sunt două crăpături în acest pod, iar asfaltul se desprinde bucată cu bucată. Acest pod a lăsat aproximativ 800 de oameni fără o rută decentă. Ca să ajungă în comuna Constantin Daicovici, oamenii trebuie să facă un ocol de 25 de kilometri, prin Caransebeş.

Locuitorii din zonă spun că nu a fost niciodată respectată limita de tonaj, ba mai mult, plăcuţa care interzicea trecerea vehiculelor mai grele de 7,5 tone a fost dată jos. Astfel, că pe acest drum comunal circulau zilnic camioane încărcate cu lemn, vehicule a căror masă poate ajunge şi până la 40 de tone. Administraţia locală recunoaşte că nu a fost depus niciodată un proiect de reabilitare a podului sau că nu s-a cerut vreo expertiză pentru a se vedea exact situaţia acestui pod.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Al treilea pod distrus în acest an: locuitorii dintr-o comună din Caraş-Severin trebuie să ocoleasă 25 de kilometri pentru a trece în satul vecin