Antena Meniu Search
x

Video Alarmă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara: 20 de maşini de pompieri, chemate din cauza mirosului de plastic încins

Alarmă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce în secţia de mari arşi şi politraumatologie a unităţii medicale s-a resimţit miros de plastic încins. În urma apelului la numărul de urgenţă, la faţa locului s-au deplasat 20 de maşini de pompieri. Echipajele nu au identificat fum sau flăcări, iar cercetările continuă.

de Redactia Observator

la 23.10.2021, 12:31

Vezi și

Sâmbătă dimineaţă s-a dat alarma de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara. În urma unui apel la 112, care anunţa un miros puternic de plastic încins care venea din aerisire, pompierii s-au deplasat la faţa locului. Au intervenit 20 de echipaje, care au constatat, însă, că în clădire nu era nici fum, nici foc. Este vorba despre secţia de mari arşi şi politraumatologie a unităţii medicale.

20 de maşini de pompieri la Spitalul Judeţean din Timişoara

La momentul transmiterii acestei ştiri se fac cercetări, dar o primă ipoteză cu privire la sursa mirosului este cea a unui prăjitor de pâine uitat în priză.

"Unul din angajaţii spitalului a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a anunţat că miroase a fum la Casa Austria, o clădire care aparţine de Spitalul Judeţean şi unde e Chirurgia plastică. Colegii de la spital şi cei de la ISU au intervenit repede, le-am cerut să verifice fiecare colţişor pentru că într-o astfel de situaţie nu ne permitem niciun moment de relaxare. Din fericire nu s-a găsit nicio problemă”, a declarat Raul Pătraşcu, manager al Spitalului Judeţean Timişoara, pentru News.ro.

Potrivit lui Pătraşcu, se pare că un angajat a folosit un prăjitor de pâine. O anchetă a fost deschisă la nivelul unităţii sanitare. "Se pare că fumul ar fi pornit de la un angajat care a folost un prăjitor de pâine. Am deschis o anchetă şi dacă se dovedeşte că aşa au stat lucrurile, angajatul va fi pedepsit sever pentru că este strict interzisă utiliazrea oricărei aparaturi decât cele aprobate. Ne bucurăm că nu a fost nevoie nici să evacuăm, nici să mutăm pacienţii, dar şi că atât colegii noştri, cât şi cei de la ISU au intervenit prompt”, a mai declarat Raul Pătraşcu.

În secţia unde a avut loc incidentul nu sunt internaţi pacienţi cu COVID-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Alarmă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara: 20 de maşini de pompieri, chemate din cauza mirosului de plastic încins