Antena Meniu Search
x

Alcoolemia record cu care a fost prins un bărbat din Baia Mare la volan. Şoferul inconştient a provocat şi un accident

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Baia Mare, județul Maramureș, a fost prins la volan cu o alcoolemie record, transmite Mediafax. După ce individul a provocat şi un accident, a fost reţinut de poliţişti. 

de Redactia Observator

la 18.11.2023, 12:57

Alcoolemia record cu care a fost prins un bărbat din Baia Mare la volan. Şoferul inconştient a provocat şi un accident
Alcoolemia record cu care a fost prins un bărbat din Baia Mare la volan. Şoferul inconştient a provocat şi un accident - Shutterstock

Polițiștii din Baia Mare au reținut pentru 24 de ore bărbatul de 54 de ani din Baia Mare, implicat într-o tamponare pe strada Colonia Topitorilor, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Ce alcoolemie avea bărbatul în sânge

Conform buletinului de analiză toxicologică al Serviciului Județean de Medicină Legală Maramureș, rezultă că bărbatul avea o alcoolemie de 2,86 g/l alcool pur în sânge. Acesta a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Alcoolemia record cu care a fost prins un bărbat din Baia Mare la volan. Şoferul inconştient a provocat şi un accident