Antena Meniu Search
x

Alcoolemia uriaşă depistată de poliţişti la un şofer din Bacău. Bărbatul de 44 de ani, dus la spital

Un şofer a fost depistat în trafic de poliţiştii rutieri cu o alcoolemie record, de peste 1,7 mg/l alcool pur în aerul expirat, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 14:10

Şofer din Bacău, depistat în trafic cu o alcoolemie record - Profimedia

"Un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Bacău a depistat în flagrant delict, un bărbat, de 44 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bogdan Voievod din localitate, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilometru fiind de 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Potrivit specialiştilor, alcoolemia din sânge este dublă faţă de cea din aerul expirat la test, ceea ce înseamnă că şoferul depistat de poliţişti avea o alcoolemie în sânge de peste 3,4 la mie, relatează Agerpres.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Alcoolemia uriaşă depistată de poliţişti la un şofer din Bacău. Bărbatul de 44 de ani, dus la spital