Antena Meniu Search
x

Au fost găsite Alecsandra şi Carmen, fetele de 14 şi 15 ani dispărute din Iaşi în urmă cu trei zile

Alecsandra Ioviţă, din comuna Holboca, şi Carmen Ciofu, din comuna Belceşti, de 14 şi 15 ani, date dispăute în Iaşi în urmă cu trei zile, au fost găsite de poliţişti.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.08.2019, 13:35

Alecsandra Ioviţă, din comuna Holboca, şi Carmen Ciofu, din comuna Belceşti, de 14 şi 15 ani, date dispăute în Iaşi în urmă cu trei zile, au fost găsite de poliţişti.

Alecsandra Ioviţă şi Carmen Ciofu, date dispărute în Iaşi luni, 29 iulie, au fost găsite. 

Alecsandara Ioviță, adolescenta de 15 ani din comuna Holboca, județul Iași, a fost găsită în judeţul Dâmboviţa, iar Carmen Ciofu, din comuna Belceşti, a fost depistată de polițiști pe raza localității ieşene Erbiceni, fiind încredințată mamei sale.

Alecsandra Ioviţă a fost găsită în Dâmboviţa

Luni, 29 iulie, la ora 21.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași au fost sesizați de către un bărbat, de 60 de ani, din comuna Holboca, despre faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 12.00, fiica sa, Alecsandra Ioviţă, de 15 ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Alecsandra Ioviţă este dn comuna Holboca din Iaşi

"În urma activităților de investigare desfășurate de către polițiști, în seara de 31 iulie spre 1 august a.c., în jurul orei 01.30, minora de 15 ani care a plecat de la domiciliul din comuna Holboca și nu a mai revenit, a fost depistată pe raza comunei Gura Șuții, din județul Dâmbovița, declarând că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Aceasta a fost internată într-un centru de primire minori, urmând a fi încredințată părinților săi", anunţă IPJ Iaşi într-un comunicat.

Carmen Ciofu găsită şi încredinţată mamei sale

Tot luni, la ora 22.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost sesizaţi de o femeie despre faptul că fiica sa, Carmen Ciofu, în vârstă de 14 ani, a dispărut în jurul orei 13.30.

Carmen Ciofu a fost dată dispărută de părinţi, în comuna Belceşti din Iaşi

Fata a fost găsită 24 de ore mai târziu, într-o localitate din Iaşi.

"La data de 30 iunie a.c., în jurul orelor 20.30, minora de 14 ani ce a dispărut de pe raza comunei Belcești, a fost depistată de polițiști pe raza localității Erbiceni, fiind încredințată mamei sale", mai precizează poliţiştii ieşeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Au fost găsite Alecsandra şi Carmen, fetele de 14 şi 15 ani dispărute din Iaşi în urmă cu trei zile