Alecsandru Trandafir, fost pilot, a murit

De Redactia Observator.
Publicat: 23.01.2020, 18:41.
Actualizat: 24.01.2020, 11:53

Pilotul Alecsandru Trandafir a murit. Vestea tragică a fost anunțată marți, pe Facebook, pe un grup privat destinat aviatorilor companiei Tarom.

Pilot íntr-un avion pe aeroport

Alecsandru Trandafir, fost pilot Tarom, a murit

Profimedia Images

Alecsandru Trandafir, fost pilot, a murit. Vestea tragică a fost anunțată marți, pe Facebook, pe un grup privat destinat aviatorilor companiei Tarom.

Inițial, primele informații apărute în presă indicau că este vorba despre Alexandru Trandafir, fostul soț al realizatoarei tv Teo Trandafir. Ulterior, informațiile au fost infirmate, fiind vorba despre un aviator cu un nume similar.

„Dragi colegi aviatori, cu deosebită durere și tristețe în suflet vă anunțăm că a plecat dintre noi colegul nostru Alexandru Trandafir. Pentru cei care doresc să îl însoțească pe ultimul drum, slujba de înmormântare va avea loc vineri, 24 ianuarie, la ora 10:00, în București, la Cimitirul Giulești Sîrbi", au anunțat colegii acestuia, în mediul virtual. Momentan, cauza morții este necunoscută”, se afirmă în postarea de pe Facebook.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.