Antena Meniu Search
x

Video "Alege viaţa!". Protest organizat de mai mulţi elevi din Constanţa faţă de cum e judecat procesul 2 Mai. Tinerii pregătesc un documentar în amintirea lui Sebi

"Alege viaţa!" este manifestul care i-a scos din case pe elevii din mai multe licee constănţene. Tinerii au protestat paşnic în Piaţa Ovidiu din Constanţa faţă de modul în care se judecă dosarul accidentului de la 2 Mai în care şi-au pierdut viaţa doi adolescenţi.

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 09:16

Vezi și

Moment de reculegere pe acorduri de vioară. Aşa au început tinerii constănţeni manifestaţia din Piaţa Ovidiu. "Îți vom face dreptate" şi "Fii conștient, nu dependent" sunt doar câteva dintre mesajele scrise pe pancarte.

Tânăr: Te-ai urcat drogat şi beat la volan, suporți consecinţele, o faci cu bună ştiinţă.

Tinerii vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la modul în care autorităţile tratează problema drogurilor printre elevi

Acţiunea a fost un protest paşnic faţă de modul în care autoritățile tratează problema drogurilor în licee, dar şi faţă de cum este judecat procesul în care este inculpat Vlad Pascu.

Pe acelaşi subiect

Antonia Alexandru - iniţiatoarea manifestului: Vrem să schimbăm această țară pentru că noi în momentul de față prin acest manifest vrem să atragem un semnal de alarmă în privinta părinților, copiilor, autorităților și chiar conducerii țării pentru că dacă nu facem o schimbare acum, nu va fi ceva bun pentru viitorul țării.

La protest au fost prezenţi şi părinţii lui Sebi

Părinții lui Sebastian, unul dintre tinerii ucişi de Vlad Pascu în accident le-au fost alături liceenilor de la Constanţa.

Valentin Olariu - tatăl lui Sebi: Copiii sunt alături de noi și le mulțumim pe această cale, vrem să fim auziți, vom merge peste tot pe unde trebuie, numai că să li se facă dreptate celor doi copii.

Mama lui Sebi, Mihaela Olariu: Sper să îi asculte cineva şi să îi audă şi să facă ceva, să punem stop acestor droguri.

Tinerii pregătesc şi un documentar intitulat "Alege viaţa", mai ales în memoria lui Sebi, care a fost pasionat de cinematografie şi îşi dorea să devină regizor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Alege viaţa!". Protest organizat de mai mulţi elevi din Constanţa faţă de cum e judecat procesul 2 Mai. Tinerii pregătesc un documentar în amintirea lui Sebi