Antena Meniu Search
x

Video Vlad Pascu nu s-a mai prezentat fizic la procesul în care cere arestul la domiciliu. Ce le-a spus judecătorilor prin videocall

Vlad Pascu încearcă din nou să scape de arestul preventiv. Avocaţii săi au contestat măsura şi cer înlocuirea ei cu cea de arest la domiciliu. Vlad Pascu nu a mai venit în faţa judecătorilor. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 16.04.2024, 13:24

Vezi și

Vlad Pascu a participat la proces prin videoconferinţă, în sala tribunalului din Constanţa s-au aflat cei doi avocaţi ai lui. Vlad Pascu spune că nu este un pericol social, că regretă durerea provocată familiilor celor doi tineri pe care i-a omorât. El a mai spus că dacă va fi pus sub arest la domiciliu va respecta măsurile care i se vor impune. Câteva din motivele avocaţilor lui Pascu au fost că tânărul stat deja 8 luni în arest şi că este tânăr.

Joi are loc un nou proces

Instanţa a rămas în pronunţare, vom vedea dacă va hotărî să-l lase pe Vlad Pascu în arest la domiciliu. Tot odată, pe data de 18 are loc un nou termen în procesul pe fond. Amintim că Vlad Pascu este judecat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa drogurilor, dar şi părăsirea locului accidentului. 

Familiile victimelor au primit lovitură după lovitură. Încă de la primul termen au apărut problemele. Judecătoarea a întrebat dacă Sebi, tânărul omorât de Vlad Pascu, este în sală. La a doua înfăţişare, magistrata a admis ca Vlad Pascu să fie judecat în procedură simplificată. Adică să aibă pedeapsa redusă cu o treime pentru că şi-a recunoscut faptele. Apoi procurorii au cerut strămutarera dosarului. Însă, magistraţii au respins cererea. La fel cum au decis şi ca acest caz să rămână în mâinile judecătoarei contestată de familiile victimelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Vlad Pascu nu s-a mai prezentat fizic la procesul în care cere arestul la domiciliu. Ce le-a spus judecătorilor prin videocall