Antena Meniu Search
x

Alertă în Cluj, după jaful de la bancă. Poliţiştii îl caută pe cel care a furat zeci de mii de lei în 20 de secunde

Un jaf-fulger, de numai 20 de secunde, a dat alarma în Cluj Napoca! Un individ înarmat cu un cuţit a intrat într-o bancă plină cu clienţi.

Vezi și

Un jaf-fulger, de numai 20 de secunde, a dat alarma în Cluj Napoca! Un individ înarmat cu un cuţit a intrat într-o bancă plină cu clienţi. Le-a ameninţat pe angajate şi a fugit cu aproape 20 de mii de lei. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Ora 14 şi 46 de minute. Un individ intră în sediul unei bănci din centrul Clujului. Cu faţa mascată şi înarmat cu un cuţit, ajunge în câteva secunde în spatele ghişeului. În faţa clienţilor, le ameninţă pe cele două angajate şi le cere să deschidă seiful. 

Iniţial, martorii privesc scena înmărmuriţi. În timp ce un bărbat se lipeşte de perete, o femeie îşi recuperează buletinul de pe tejghea şi bate în retragere. 

Tâlharul strânge un teanc de bani şi dispare. Aproximativ 20.000 de lei a reuşit să fure. 

Totul s-a întâmplat extrem, extrem de rapid. În mai puţin de un minut, bărbatul a reuşit să ia banii şi să fugă, astfel că nicio persoană aflată în acel moment în bancă nu a apucat să reacţioneze în niciun fel. 

Angajatele au apăsat butonul de panică după ce hoţul a fugit cu banii. 

Livia Pompaş, purtător de cuvânt IPJ Cluj:

Imediat după sesizare toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren pentru depistarea făptaşului. 

La toate ieşirile în oraş, poliţiştii au pus filtre. Şi au făcut apel la cetăţenii care au informaţii despre identitatea bărbatului să sune la 112. Suspectul are o constituţie atletică şi o înălţime de aproximativ 1.80. În timpul jafului, purta haine de culoare închisă şi o glugă gri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Alertă în Cluj, după jaful de la bancă. Poliţiştii îl caută pe cel care a furat zeci de mii de lei în 20 de secunde