Antena Meniu Search
x

Geniști, trupe antitero și un cort de campanie, după ce un bețiv a anunțat că la Spitalul din Ploiești vor exploda două bombe

Vezi și

"Două bombe vor exploda la spitalul din Ploieşti şi într-un supermarket!" Este anunţul la 112 care a pus întregul oraş sub teroare. Aproape 200 de oameni au fost evacuaţi. Echipele antitero au intervenit, iar pompierii au montat un spital de campanie, pregătit să primească pacienţii evacuaţi. Totul s-a dovedit o alarmă falsă. Bărbatul care a făcut ameninţările a fost prins şi riscă trei ani de închisoare. Anchetatorilor le-a spus că era beat şi că iubita lui lucrează la supermarketul evacuat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alarma s-a dat simultan la spitalul din Ploieşti şi într-un mare supermarket din oraş. Mii de oameni erau în pericol. Poliţişti, genişti, jandarmi şi trupe antitero au răscolit clădirile în căutarea presupuselor bombe.

La spital, panica s-a instalat imediat printre pacienţi. Echipele de intervenţie s-au pregătit pentru cel mai negru scenariu.

S-a instalat și un cort de campanie, după amenințarea cu bombă

Autorităţile au luat cât se poate de în serios această ameninţare cu bombă. Lângă spital pompierii au ridicat chiar și un cort de campanie.

Fiecare colţ al clădirii a fost verificat. Autorităţile au adus şi câini special antrenaţi pentru a detecta substanţe explozive.

În acelaşi timp, la câţiva kilometri depărtare, 150 de angajaţi şi clienţi ai unui supermarket erau evacuaţi. Acelaşi apel la 112 anunţa că un dispozitiv exploziv este ascuns în incinta magazinului plin.

"Eram la casă să achit și a zis să părăsim. Au dat alarma să părăsim incinta magazinului", povestește un client.

După aproape trei ore de căutări, poliţiştii s-au convins că au avut de-a face cu un anunţ fals. Pentru gestul inexplicabil, bărbatul de 34 de ani care a sunat la 112 riscă trei ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Geniști, trupe antitero și un cort de campanie, după ce un bețiv a anunțat că la Spitalul din Ploiești vor exploda două bombe