Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a fost amendat cu 4.000 de lei, după ce a anunțat la 112 că podul de legătură cu Ucraina va fi aruncat în aer

A fost alertă cu bomba, seara trecută, pe podul istoric care face legătura între Ucraina şi Sighetul Marmaţiei. Un bărbat a sunat la 112 şi anunţat că podul va fi aruncat în aer. 

de Redactia Observator

la 05.06.2022, 11:29

Vezi și

Peste 100 de oameni, majoritatea ucraineni, au rămas blocaţi la intrarea în punctul de frontieră, iar zeci de specialişti pirotehnişti s-au deplasat la faţa locului pentru a face verificări. După aproximativ o oră, şi-au dat seama că a fost vorba despre o alarmă falsă. 

În urma activităților de verificare efectuate de polițiști, a fost identificată persoana care a apelat aseară SNUAU 112 și a anunțat o amenințare cu bombă în PTF Sighetu Marmației. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani din localitatea Ocna Șogatag. Acesta a fost sancționat contravențional conform O.U.G. nr 34 din 2008, cu amendă în valoare de 4000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat a fost amendat cu 4.000 de lei, după ce a anunțat la 112 că podul de legătură cu Ucraina va fi aruncat în aer