Antena Meniu Search
x

Video Alertă de călătorie în Franţa. Mai multe zboruri din Paris au fost anulate în urma noilor proteste de amploare împotriva reformei pensiilor

Francezii nu renunţă la manifestaţiile împotriva reformei pensiilor şi organizează astăzi al 14-lea protest de amploare. Între 400 şi 600 de mii de oameni sunt aşteptaţi să iasă în stradă. 

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 14:18

Vezi și

Poliţia este în alertă la Paris şi se aşteaptă la noi violenţe. Forţele de ordine spun că au informaţii că în jur de 1.000 de extremişti se vor infiltra printre manifestanţi. Ca de fiecare dată, este afectat şi transportul.

Sunt trenuri anulate, transportul public urban este perturbat şi au fost anulate curse aeriene. La Paris, un zbor din trei a fost anulat pe aeroportul Orly. 

Deocamdată pe aeroportul Charles de Gaulle circulaţia este normală. Cu toate acestea, Ministerul Afacerilor Externe din România a emis o alertă de călătorie în Franţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Alertă de călătorie în Franţa. Mai multe zboruri din Paris au fost anulate în urma noilor proteste de amploare împotriva reformei pensiilor