Antena Meniu Search
x

Purtător de cuvânt ISU Brașov, surprins la o petrecere cu manele a „coronascepticilor”

Coronascepticii cântă şi dansează. Nu e zi în care poliţiştii să nu spargă o petrecere cu zeci sau sute de invitaţi care se distrează împreună fără măşti.

de Redactia Observator

la 20.10.2020, 20:14

Vezi și
  • Autorităţile repetă că aglomeraţia este principala sursă a răspândirii virusului.
  • Doar în ultimele 24 de ore au fost deschise 11 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Când nu-i prind în flagrant, îi descoperă pe youtube. La o astfel de petrecre a fost filmat şi unul dintre cei care ar trebui sa impuna legea: purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Stare de alertă. Rată de infectare peste 3 la mie. Scenariu roşu. Nimic nu pare să conteze. Unii aleg să petreacă fără să se gândească la sănătatea lor sau a celor din jur. Nici măcar a copiilor lor. În imaginile de la Craiova se observă cum un copil de 6 ani este învăţat şi încurajat să fumeze.

Despre respectarea normelor de protecţie sanitară nici nu are rost să mai vorbim. Se ocupă Poliţia Craiova, care a deschis un dosar penal şi cercetează. Încă mai cercetează şi imaginile postate de tatăl aceluiaşi copil în mai anul trecut. Băieţelul se urca dezinvolt la volanul unei maşini sau dansa cu două cuţite în... mânuţe. 

Şi petrecerile continuă. Un botez cu zeci de invitaţi a fost întrerupt de poliţişti la Brăila. 

Niculae Geanina - agent de politie IPJ Braila: Au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 de lei fiecare atât organizatorului evenimentului, cât și administratorului societății comerciale. 

Alt judeţ, o altă petrecere. De data asta pe ritmuri de hip-hop. 

Nu i-au lăsat mască însă pe oamenii legii care au văzut imaginile. Sărbătoritul care şi-a celebrat astfel ziua de naştere, în plină pandemie, a primit cadou o amendă de 1.500 de lei. 500 de lei trebuie să plătească şi un alt invitat, pompier.

Mai precis, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, unul dintre cei care, în această perioadă, se află în prima linie în lupta anticovid. El a trasmis pentru Observator că au stat la distanţă, în grupuri de doar 4 persoane - deşi imaginile îl contrazic.

Şi astfel de exemple găsim în toate colţurile ţării, deşi autorităţile repetă că aglomeraţia este principala sursă a răspândirii virusului.

Klaus Iohannis - preşedintele României: Cu siguranță, aceste petreceri, în special nunțile mai mari, botezurile cu un număr important de persoane, unde nu s-au respectat purtatul măștii și distanțarea, au contribuit semnificativ la răspândirea bolii.

Doar în ultimele 24 de ore au fost deschise 11 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Purtător de cuvânt ISU Brașov, surprins la o petrecere cu manele a „coronascepticilor”