Antena Meniu Search
x

Alertă în centrul Londrei. Mii de persoane au fost evacuate dintr-o gară, după o alarmă de incendiu

Autorităţile britanice au evacuat marţi după-amiază mii de persoane, după declanşarea unei alarme de incendiu în gara Euston, situată în zona centrală a Londrei. Acest incident are loc la scurt timp după declanşarea unei alarme similare, care a dus la evacuarea terminalului 3 al aeroportului Heathrow, transmite Reuters.

Autorităţile britanice au evacuat mii de persoane, după declanşarea unei alarme de incendiu în gara Euston, situată în zona centrală a Londrei. Acest incident are loc la scurt timp după declanşarea unei alarme similare, care a dus la evacuarea terminalului 3 al aeroportului Heathrow, transmite Reuters.

”Gara Euston a fost evacuată din cauza activării unei alarme de incendiu. Unităţi ale poliţiei de transport au intervenit în zonă”, a declarat un reprezentant al poliţiei de transport din Londra.

De asemenea, acesta a precizat că nu pare să existe un incendiu.

Între timp, autorităţile au decis redeschiderea gării Euston.

O alarmă de incendiu a dus mai devreme la evacuarea terminalului 3 al aeroportului Heathrow. 

După câteva zeci de minute, autorităţile aeroportuare le-au permis pasagerilor să se reîntoarcă în terminal, după ce nu au descoperit nicio problemă în cel mai mare aeroport din Europa.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Alertă în centrul Londrei. Mii de persoane au fost evacuate dintr-o gară, după o alarmă de incendiu