Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Alertă la Spitalul de Copii din Timişoara. Una dintre clădiri a fost zguduită de o bubuitură puternică

A fost alertă, joi dimineaţă, la Spitalul de Copii din Timişoara, după ce una dintre clădiri a fost zguduită de o bubuitură puternică. Medicii şi asistentele au observat un fum dens şi au alertat imediat autorităţile.

de Redactia Observator

la 11.07.2024 , 13:59

Din fericire, nimeni nu a fost în pericol şi nu a fost persoane evacuate, sursa fumului fiind instalaţia de răcire a unui aparat RMN. Nu este primul incident de acest fel.

Scăpări de heliu au fost şi în 2022

Alarmele au pornit şi la finalul anului 2022, când aproape 100 de copii şi adulţi au fost evacuaţi, iar pompierii au activat planul roşu de intervenţie. După ce au verificat secţiile, salvatorii şi-au dat seama că totul a pornit de la heliul evacuat de o instalaţie de răcire a unui aparat RMN. Sistemul era nou, iar angajaţii nu au fost instruiţi cum să-l folosească. 

Vezi și

Tot în 2022, pe 18 septembrie, la miezul nopţii, zeci de copii şi părinţii au fost evacuaţi şi transferaţi la alte spitale, după ce un scurtcircuit a provocat un incendiu la o stație de tratare a aerului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Alertă la Spitalul de Copii din Timişoara. Una dintre clădiri a fost zguduită de o bubuitură puternică