Antena Meniu Search
x

Alertă meteo de Cod Portocaliu! Urmează ninsori abundente şi intensificări ale vântului, se va depune un strat consistent de zăpadă!

Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu puţin timp o alertă de COD PORTOCALIU pentru ninsori abundente şi strat consistent de zăpadă!

Alertă meteo de Cod Portocaliu! Urmează ninsori abundente şi intensificări ale vântului, se va depune un strat consistent de zăpadă!

Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu puţin timp o alertă de COD PORTOCALIU pentru ninsori abundente, strat consistent de zăpadă şi intensificări ale vântului.

Astfel, zonele cele mai afectate vor fi: 

- zona de munte a județelor Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș.

În intervalul menționat, în zona de munte a județelor Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș, va ninge abundent, se va depune strat de zăpadă consistent, iar vântul va avea intensificări temporare cu rafale de 55...70 km/h spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, Administrația Națională de Meteorologie precizează că va informa imediat populaţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Alertă meteo de Cod Portocaliu! Urmează ninsori abundente şi intensificări ale vântului, se va depune un strat consistent de zăpadă!