Antena Meniu Search
x

Alerte în serie în blocuri din Timișoara, după scandalul deratizării

Panica încă domneşte în Timişoara, la o săptămână de când doi copii şi un adult au fost ucişi de substanţele folosite la deratizarea unui bloc. Noaptea trecută, un miros suspect într-un alt imobil din oraş i-a făcut pe locatari să iasă în stradă şi să cheme pompierii.

de Redactia Observator

la 23.11.2019, 21:43

Vezi și

Panica încă domneşte în Timişoara, la o săptămână de când doi copii şi un adult au fost ucişi de substanţele folosite la deratizarea unui bloc. Noaptea trecută, un miros suspect într-un alt imobil din oraş i-a făcut pe locatari să iasă în stradă şi să cheme pompierii. Zeci de experţi au intervenit în forţă, doar pentru a concluziona că mirosul venea fie de la canalizare, fie de la un butoi cu varză murată. 

Un miros toxic a declanşat panica printre locuitorii unui bloc cu patru etaje din Timişoara. Speriaţi de deratizarea letală care a ucis doi copii şi pe mama unuia dintre ei, oamenii nu şi-au mai asumat niciun risc şi au părăsit clădirea în toiul nopţii.

Zece locatari au ieşit în stradă şi au sunat la 112. De teama unei noi tragedii, autorităţile au intervenit în forţă. Două ambulanţe, un microbuz pentru evacuări, o maşină de pompieri şi un echipaj de detecţie a substanţelor toxice au luat tot blocul la verificat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După câteva ore de verificări, oamenii au intrat înapoi în apartamente.

În acelaşi timp, la câţiva kilometri distanţă, familiile care au fost evacuate din blocul morţii cu cinci zile în urmă s-au întors acasă.

Înainte ca locuitorii să intre în apartamente, imobilul a fost din nou dezinfectat. Chiar de firma care obişnuia să facă deratizarea în bloc, înainte ca administratorul să apeleze la serviciile bărbatului care a folosit substanţe letale.

Administratorul firmei care a produs tragedia este acuzat de ucidere din culpă şi arestat preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Alerte în serie în blocuri din Timișoara, după scandalul deratizării