Antena Meniu Search
x

Alexandra, adolescenta ucisă la Caracal, a sperat până în ultima clipă că va fi salvată: "Dar veniţi, nu-i aşa, vine cineva!?"

Alexandra a sperat până în ultima clipă că va fi salvată: "Dar veniţi, nu-i aşa, vine cineva!?", întreabă ea operatorul de la 112, atunci când acesta îi spunea să închidă telefonul, că ţine linia ocupată.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.07.2019, 23:50

Alexandra Mâceşanu avea 15 ani
Alexandra, adolescenta ucisă la Caracal, a sperat până în ultima clipă că va fi salvată: "Dar veniţi, nu-i aşa, vine cineva!?" - Facebook

Alexandra a sperat până în ultima clipă că va fi salvată: "Dar veniţi, nu-i aşa, vine cineva!?", întreabă ea operatorul de la 112, atunci când acesta îi spunea să închidă telefonul, că ţine linia ocupată.

Alexandra Mâceşeanu a sunat disperată la 112, să ceară ajutor, dar poliţistul cu care a vorbit nu a crezut că e răpită pe bune: "Nu mai ţine linia ocupată", i-a spus acesta. Dialogurile adolescentei cu operatorii de la numărul unic de urgenţă au fost făcute publice în comisia parlamentară care cercetează uciderea fetei.

"După ce am ascultat înregistrările convorbirilor de la 112, aveam lacrimi în ochi.", mărturisește un parlamentar PSD, citat de Libertatea

"Nici chiar prima dispeceră nu o credea, se simțea din ton”, relatează un parlamentar. Era o femeie distantă, neîncrezătoare.", spune alt parlamentar care a ascultat înregistrările.

"Altceva care ne-a șocat e că nu-i dau nici un sfat fetei, nu pun întrebări după un protocol pentru persoane răpite. Mai degrabă o întreabă cum s-a întâmplat, decât să încerce sistematic s-o localizeze sau s-o ajute.", continuă cel care a ascultat toate dialogurile.

Alexandra continua să le spună polițiștilor, la telefon, până aproape de final, "Dar veniți, nu-i așa, vine cineva?!". Până la finalul, care a fost brusc. "Alexandra s-a purtat exemplar de curajos la telefon, iar ei nu au crezut-o.", conchide unul dintre cei prezenți în sală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Alexandra, adolescenta ucisă la Caracal, a sperat până în ultima clipă că va fi salvată: "Dar veniţi, nu-i aşa, vine cineva!?"