Antena Meniu Search
x

Alexandra Dariescu va concerta pe scena Ateneului Român

Regina pianului va cânta pentru rege. Alexandra are 29 de ani, iar Majestatea sa, 93. Alexandra Dariescu va concerta pe scena Ateneului Român, chiar de ziua Majestăţii Sale Regele Mihai, într-un concert caritabil

Vezi și

Regina pianului va cânta pentru rege. Alexandra are 29 de ani, iar Majestatea sa 93. Alexandra Dariescu va concerta pe scena Ateneului Român, chiar de ziua Majestăţii Sale Regele Mihai, într-un concert caritabil

Alexandra Dariescu a descoperit sunetul clapelor la 7 ani şi de atunci nu s-a mai despărţit niciodată de pian. Se trezea dimineaţa cu gândul să cânte.

Până la vârsta de 29 de ani a cântat deja pe patru continente şi a fost prima pianistă din ţara noastră care a urcat pe scena Royal Albert Hall, pentru a concerta alături de Orchestra Filarmonicii Regale din Londra.

Alexandra va cânta şi în România, într-un concert regal. De ziua Majestăţii Sale Regele Mihai, pianista, împreună cu dirijorul Tiberiu Soare vor concerta pe scena Ateneului Român acompaniaţi de tinerii din Orchestra Fundaţiei Principesei Margareta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Alexandra Dariescu va concerta pe scena Ateneului Român