Antena Meniu Search
x

Video Alexandra, tânăra chinuită până la moarte la Maternitatea Botoşani putea fi salvată dacă primea antibiotice. Ce arată raportul IML după 6 luni

Apar noi detalii în cazul morţii Alexandrei Ivanov, tânăra din Botoșani, însărcinată în trei luni, care s-a stins din viaţă pe patul de spital, după 8 ore de chinuri groaznice. Femeia de 25 de ani ar fi putut fi salvată cu o simplă întrerupere de sarcină şi administrare de antibiotice. La doar câteva luni distanţă. Tot în judeţul Botoşani, un medic ar fi jignit o copilă de 15 ani, care avea nevoie de îngrijiri medicale, dar şi pe rudele acesteia. Informaţia a fost primită pe Fii Observator. 

de Redactia Observator

la 23.02.2024, 11:25

Vezi și

Cu inima sfâşiată de durere, Vlad continuă să viziteze maternitatea în care sora sa, Alexandra Ivanov, s-a găsit sfârşitul în ziua de 18 august a anului trecut. Cu doar o zi înainte, tânăra fusese adusă la Spitalul Județean de Urgenţă din Botoşani, în stare critică.  A fost lăsată să agonizeze, deşi era însărcinată în trei luni. După opt ore de chin, inima fetei a cedat. 

Vlad Miron, fratele Alexandrei: Încă nu ne putem împăca cu ideea că ea nu mai este. 

Vlad Miron, fratele Alexandrei: Nu a vrut nimeni să o bage în seamă. Ea de ce a mai venit la serviciu în acea seară, ca să doarmă. 

Ce a arătat raportul IML în cazul morţii Alexandrei

Acum, după mai bine de şase luni a venit şi rezultatul mult aşteptat al raportului de la Institutul de Medicină Legală. Alexandra putea fi salvată cu o simplă întrerupere de sarcină, o intervenţie pe care medicii au omis s-o pună în practică. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vlad Miron, fratele Alexandrei: A avut şansă de viaţă. Scrie destul de clar. Un simplu şi antibiotic, de trei ori o salva.

Vlad Miron, fratele Alexandrei: Au apărut concluziile de la IML, care susţin că Alexandra a murit din cauza neglijenţei şi ignoranţei. 

Familia fetei, cere cu disperare să se facă dreptate

Gianina Porosnicu, avocatul familiei Alexandrei: Peste 7 milioane de euro. E foarte probabil ca asupra daunelor materiale să revenim. Să fie din ce în ce mai mari.

La doar câteva luni distanţă de la această eroare medicală, cei care ar trebui să salveze vieţi, continuă să comită gafă după gafă. De această dată, la un spital din oraşul Săveni, tot din judeţul Botoşani. O copilă de 15 ani, care avea nevoie de îngrijiri medicale a fost jignită, de faţă cu propriile rude. 

Întreaga scenă ne-a fost semnalată de o rudă a fetei, pe Fii Observator! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Alexandra, tânăra chinuită până la moarte la Maternitatea Botoşani putea fi salvată dacă primea antibiotice. Ce arată raportul IML după 6 luni