Antena Meniu Search
x

Alexandra, victima criminalului din Caracal, își dorea să devină polițistă

Alexandra Mâceșanu, victima criminalului în serie din Caracal, își dorea să devină polițistă. Tatăl Alexandrei a fost cel care a declarat, în cadrul unui interviu exclusiv la Antena 3, că fiica lui era pasionată de această meserie.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 01.08.2019, 21:51

Alexandra Mâceșanu, victima criminalului în serie din Caracal, își dorea să devină polițistă.

Tatăl Alexandrei a fost cel care a declarat, în cadrul unui interviu exclusiv la Antena 3, că fiica lui era pasionată de această meserie.

'Era un copil vesel, mereu cu zâmbetul pe buze. Să ajute pe toată lumea, muncitoare, deșteaptă. Avea note foarte bune la liceu, era apreciată de profesori. Era șefa clasei', a declarat Ion Mâceșanu, tatăl Alexandrei.

Bărbatul a precizat că fiica lui i-a povestit că își dorea să se facă polițistă atunci când va crește.

Pe acelaşi subiect

'Își dorea să se facă polițistă. Era pasionată de această meserie și urmărea mereu filme polițiste', a povestit tatăl fetei.

Alexandra Mâceșanu a dispărut pe 24 iulie, în Caracal

Alexandra este în continuare dispărută, criminalul a recunoscut că a ucis-o

Alexandra Mâceșanu a dispărut pe 24 iulie 2019, iar o zi mai târziu a sunat la numărul unic de urgență 112, chiar de pe telefonul celui care a răpit-o, Gheorghe Dincă, și a cerut ajutor.

După 19 ore de la apelurile disperate de ajutor, polițiștii au găsit casa în care a fost ținută sechestrată Alexandra, însă nu au găsit-o.

Anchetatorii l-au arestat pe Gheorghe Dincă, iar două zile mai târziu, acesta a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra, dar și pe Luiza Mihaela Melencu, o altă fată dispărută încă din 14 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Alexandra, victima criminalului din Caracal, își dorea să devină polițistă