Antena Meniu Search
x

Video Alexandru Arșinel, condus pe ultimul drum de familie și colegi. Oameni din toată țara i-au adus un ultim omagiu artistului

A fost ultimul spectacol pentru prieteni, familie, apropiaţi şi cei care l-au admirat o viaţă pe Alexandru Arşinel. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum, în aplauze şi lacrimi. Cel care a adus zâmbetul pe buzele atâtor generaţii a fost înmormântat în apropiere de Aleea Artiştilor, în cimitirul Bellu.

de Redactia Observator

la 02.10.2022, 20:42

Vezi și

O mare de tristeţe l-a însoţit pe Alexandru Arşinel pe ultimul drum. La intrarea în cimitirul Bellu, oamenii au primit cortegiul cu aplauze. Fragilă şi îndurerată, Maria Arşinel şi-a condus soţul în scaun cu rotile. Copiii actorului i-au stat alături, sprijin în suferinţă.

Mari artişti au venit să-şi arate respectul şi recunoştinţa faţă de omul şi actorul care a jucat rolul vieţii sale întreaga carieră.

Actorul, condus pe ultimul drum de colegi

Gheorghe Turda, interpret de muzică populară: "Întotdeauna era cu zambetul pe buze, în suflet nu mai vorbesc, și ne făcea pe toți să râdem la ședințe."

Pe acelaşi subiect

Vasile Moraru, actor: "A fost o vreme foarte frumoasă. Înseamnă că nu i-a părut chiar rău după atâta suferință."

Cei care l-au admirat în spectacole şi au crescut cu scenetele lui au simţit că e de datoria lor să-i aducă un ultim omagiu.

"Suntem câteva zile aici."

"Dumnezeul să-l odihnească și să-l răsplătească pentru tot ce a făcut pentru cultura română, pentru noi."

De la sute de kilometri, de la Botoşani sau Suceava, au venit şi prieteni vechi, de-o viaţă. Decebal Isachi, primarul comunei Dolhasca, județul Botoșani: "Nu e tristă doar pentru. Am ținut morţiş să venim aici pentru că este de-al nostru din Dolhasca."

Trupul lui Alexandru Arşinel a fost coborât în eternitate în ropote de aplauze. Actorul îşi pregătise de ani buni locul de veci, în apropiere de Aleea Artiştilor din cimitirul Bellu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Alexandru Arșinel, condus pe ultimul drum de familie și colegi. Oameni din toată țara i-au adus un ultim omagiu artistului