Antena Meniu Search
x

Video Alexandru Arșinel, condus pe ultimul drum de familie și colegi. Oameni din toată țara i-au adus un ultim omagiu artistului

A fost ultimul spectacol pentru prieteni, familie, apropiaţi şi cei care l-au admirat o viaţă pe Alexandru Arşinel. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum, în aplauze şi lacrimi. Cel care a adus zâmbetul pe buzele atâtor generaţii a fost înmormântat în apropiere de Aleea Artiştilor, în cimitirul Bellu.

De Redactia Observator la 02.10.2022, 20:42
Vezi și

O mare de tristeţe l-a însoţit pe Alexandru Arşinel pe ultimul drum. La intrarea în cimitirul Bellu, oamenii au primit cortegiul cu aplauze. Fragilă şi îndurerată, Maria Arşinel şi-a condus soţul în scaun cu rotile. Copiii actorului i-au stat alături, sprijin în suferinţă.

Mari artişti au venit să-şi arate respectul şi recunoştinţa faţă de omul şi actorul care a jucat rolul vieţii sale întreaga carieră.

Actorul, condus pe ultimul drum de colegi

Gheorghe Turda, interpret de muzică populară: "Întotdeauna era cu zambetul pe buze, în suflet nu mai vorbesc, și ne făcea pe toți să râdem la ședințe."

Pe acelaşi subiect

Vasile Moraru, actor: "A fost o vreme foarte frumoasă. Înseamnă că nu i-a părut chiar rău după atâta suferință."

Cei care l-au admirat în spectacole şi au crescut cu scenetele lui au simţit că e de datoria lor să-i aducă un ultim omagiu.

"Suntem câteva zile aici."

"Dumnezeul să-l odihnească și să-l răsplătească pentru tot ce a făcut pentru cultura română, pentru noi."

De la sute de kilometri, de la Botoşani sau Suceava, au venit şi prieteni vechi, de-o viaţă. Decebal Isachi, primarul comunei Dolhasca, județul Botoșani: "Nu e tristă doar pentru. Am ținut morţiş să venim aici pentru că este de-al nostru din Dolhasca."

Trupul lui Alexandru Arşinel a fost coborât în eternitate în ropote de aplauze. Actorul îşi pregătise de ani buni locul de veci, în apropiere de Aleea Artiştilor din cimitirul Bellu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Alexandru Arșinel, condus pe ultimul drum de familie și colegi. Oameni din toată țara i-au adus un ultim omagiu artistului