Antena Meniu Search
x

Video Alexandru, băieţelul de 2 ani dispărut ieri în Floreşti, Cluj, a fost găsit mort în râul Someş, la 20 de metri de casa părinţilor

David Alexandru Lăcătuş, băiețelul de 2 ani dat dispărut ieri din Florești, Cluj, a fost găsit mort, în această dimineață, în râul Someș, la aproximativ 20 de metri de casa părinților.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.05.2021, 09:04

Anunțul a fost făcut în această dimineață, de autoritățile clujene.

Potrivit IPJ Cluj, sâmbătă dimineața, în jurul orei 7.30, un voluntar angrenat în efectuarea căutărilor a găsit copilul agățat în albia râului, la o distanță de aproximativ 20 de metri de la locul dispariției.

„Identificarea acestuia a fost posibilă în urma scăderii debitul de apă. În acest fel, cadavrul copilului a ieșit la suprafață”, a transmis IPJ Cluj.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ieri după-amiază, Poliția Cluj a fost sesizată că Lăcătuș David Alexandru, în vârstă de 2 ani, a dispărut după ce a ieșit din locuința sa, din localiatea Florești, pentru a se juca cu alți copii în zona râului Someș și nu a mai fost găsit.

Peste 100 de polițiști, jandarmi și lucrători ISU l-au căutat pe Alexandru

Peste 100 de pompieri, poliţişti şi jandarmi au căutat copilul până la lăsarea întunericului, băieţelul fiind văzut ultima oară pe malul râului Someş.

Salvatorii l-au căutat şi pe uscat, dar şi cu barca, însă fără rezultat, iar în această dimineaţă operaţiunea a fost reluată. 

Au fost pregătite două echipaje cu bărci de salvare-căutare, pentru verificarea pe sectorul de râu, situat în aval de zona unde s-a semnalat dispariția copilului. Din păcate, Alexandru a fost găsit decedat în râul Someș, la aproximativ 20 de metri de casa părinților.

Trupul neînsufșețit al micuțului s-a ridicat la suprafaţă după ce autorităţile au decis scăderea controlată a debitului de apă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Alexandru, băieţelul de 2 ani dispărut ieri în Floreşti, Cluj, a fost găsit mort în râul Someş, la 20 de metri de casa părinţilor