Antena Meniu Search
x

Alina, tânăra ucisă de colega de bancă, va fi înmormântată în rochie de mireasă, în satul natal din Vaslui

Crima din Mangalia. Trupul tinerei care a fost ucisă de cea mai bună prietenă, pe litoral a fost luat de familie de la Serviciul de Medicină Legală din Mangalia. Alina va fi înmormântată joi, în satul natal din Vaslui, îmbrăcată în rochie de mireasă. 

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 13:32

Vezi și

Trupul Alinei a fost luat astăzi de la morga din Mangalia de către mătuşa care o avea în grijă, o altă mătuşă şi fratele fetei. Alina va fi înmormântată joi în satul natal şi va fi îmbrăcată în rochie de mireasă. 

Familia este sfâşiată de durere. Mătuşile sale au declarat că fata se plângea de comportamentul din ultima perioadă al presupusei criminalei, Loredana, la patronul hotelului, însă acesta nu o asculta. Fata i-ar fi spus că Loredana nu o lasă în pace şi au conflicte frecvente.

În noaptea tragediei, doi băieţi au auzit zgomote în camera fetelor şi le-au bătut la uşă. Acum le pare rău că nu au intervenit şi spun că poate ar fi putut să-i salveze viaţa victimei. Loredana a fost arestată preventiv pentru 30 de zile şi urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Alina, tânăra ucisă de colega de bancă, va fi înmormântată în rochie de mireasă, în satul natal din Vaslui