Antena Meniu Search
x

Video Alina, ucisă de colega de bancă, pe care o credea cea mai bună prietenă încă din grădiniţă. Momentul în care criminala ar fi decis să o omoare

Crima din Mangalia. I-a fost colegă de bancă încă de la grădiniţă, cea mai bună prietenă şi în cele din urmă călău. O adolescentă de nici 18 ani din Vaslui a fost arestată după ce a recunoscut că şi-a ucis amica. Procurorii vor să o ducă la psihiatru. I-a speriat cruzimea cu care şi-a asasinat prietena de aceeaşi vârstă şi sângele rece cu care a scăpat de cadavru într-un parc din Mangalia. A convins un coleg să care geamantanul în care era trupul victimei şi a folosit telefonul acesteia ca să dea mesaje în numele ei. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 19:45

Vezi și

Alina a fost ucisă de cea mai bună prietenă într-un hotel din Saturn, în camera pe care o împărţeau de când veniseră la mare şi se angajseră cameriste.

Andreea Filip, reporter Observator: Cele două fete stăteau în aceeaşi cameră la etajul unu al acestui hotel. Colegii lor spun că în puterea nopţii au auzit strigăte şi zgomote puternice.

Speriaţi, mai mulţi angajaţi ai hotelului au alergat să vadă ce s-a întâmplat. Adolescenta care a recunoscut că şi-a omorât prietena a început atunci şirul minciunilor, ca să ascundă crima. 

Coleg al fetelor: Doar am bătut la uşă şi ne-au spus că dorm. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: V-au spus ambele că dorm sau doar mai degrabă o voce?

Coleg al fetelor: Doar o voce.

În acest timp, prietena Alinei concepea un plan diabolic, ca să scape de cadavru

Gabriel Teliceanu, procuror: S-a schimbat, a pus-o într-o valiză, chiar în valiza victimei. A coborât-o cu liftul şi a chemat un taxi.

Când a venit maşina, un coleg de-al ei a trecut pe acolo şi a ajutat-o să urce sinistrul bagaj.

Gabriel Teliceanu, procuror: Nu există niciun element că bărbatul respectiv ar fi avut cunoştinţă de conţinutul valizei.

Fata i-a spus taximetristului că are cărţi în troler, ca să îi explice de ce era atât de greu, dar bărbatul a devenit suspicios. I-a spus să coboare în parcul Mangalia.

Adolescenta a lăsat acolo cadavrul prietenei sale şi s-a întors la hotel

Andreea Filip, reporter Observator: Anchetatorii spun că principalul suspect, tânăra de 18 ani, s-a întors în camera de hotel, a făcut curat, a doua zi a intrat în tura de serviciu şi s-a comportat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În acest timp, iubitul Alinei încerca disperat să dea de ea. La 4 şi jumătate dimineaţa, a primit mesaje de pe telefonul fetei care era moartă. Iubitul Alinei şi-a dat seama că nu ea îi scrie şi a presimţit că s-a întâmplat ceva rău. A luat legătura imediat cu prietena fetei, care îi devenise asasină.

Reporter: Crezi că Loredana a scris mesajul acela de pe contul Alinei?

Sergiu Rangu, iubitul victimei: Da, da, că Alina nu avea parolă la telefon. 

Sergiu Rangu, iubitul victimei: După scris, că ea punea virgule, adică după cuvinte. Ea scrie ca lumea, nu scrie aşa.

Cele două fete crescuseră o viaţă împreună

Alina şi adolescenta care a omorât-o crescuseră împreună. Prietenia lor se stricase, însă, brusc de când se angajaseră cameriste la hotelul de pe litoral. Alina nu ar mai fi vrut să ascundă de iubitul prietenei sale infidelităţile acesteia.

Elena Timofte, mătuşa victimei: Ea a fost la muncă, a venit Alina în cameră şi ar fi zis, Alina ar fi zis: fată, eu m-am săturat să mai spun minciuni prietenului tău, eu vreau să spun adevărul. Şi atunci s-a întâmplat.

Mama adolescentei care a recunoscut crima plânge de când a aflat ce a făcut fiica ei. 

Petronela Atănăsoaie, mama Loredanei: Nu era violentă, din contră, se înţelegea bine cu Alina, învăţau amândouă, stăteau amândouă în aceeaşi bancă. Ce s-a întâmplat acolo, nu pot să-mi dau seama.

Copilăria grea a Alinei

Alina a avut o copilărie chinuită. Abuzată de tată, a crescut-o mătuşa ei. Viaţa grea a ambiţionat-o să înveţe bine - a fost premiantă - şi i-a călit caracterul. Un om de afaceri o ajuta şi îi plătea cazarea la căminul liceului din Vaslui. 

Ionel Sandu, om de afaceri: A venit la mine şi mi-a spus: domnule Sandu, nu îmi mai daţi 700 de lei. Trei luni de zile de aici încolo îmi daţi numai 350 de lei. Pentru că a venit un ONG şi are un program din acesta prin care trei luni de zile îmi suportă jumătate din cheltuielile cu căminul. 

Alina visa să meargă la facultate, să ajungă poliţistă şi să îi crească pe copiii ei într-un răsfăţ de care ea nu a avut parte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Alina, ucisă de colega de bancă, pe care o credea cea mai bună prietenă încă din grădiniţă. Momentul în care criminala ar fi decis să o omoare