Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Am aflat cum au dat cei 120 de români ŢEAPA MOMENTULUI în Spania! Zecile de petrecăreţi s-au TIRAT din restaurant pe DANSUL PINGUINULUI (VIDEO)

O familie de români şi cei peste 120 de invitaţi ai lor au dat, luni noapte, ţeapa momentului! S-a întâmplat în Spania, în restaurantul hotelului Carmen din localitatea Bembibre, românii noştri întâlnindu-se pentru a sărbători creştinarea unui copil. 

de Redactia Observator

la 03.03.2017 , 23:30

O familie de români şi cei peste 120 de invitaţi ai lor au dat, luni noapte, ţeapa momentului! S-a întâmplat în Spania, în restaurantul hotelului Carmen din localitatea Bembibre, românii noştri întâlnindu-se pentru a sărbători creştinarea unui copil. 

Vesela adunare a mâncat copios, a băut 30 de sticle de whiskey, apoi, după desert, au dispărut cu toţii, lăsând în urma lor o pagubă de câteva mii de euro. 

Presa din Spania vine cu noi informații. Şi anume cum a fost posibilă grozăvia românilor, fără ca angajaţii localului să nu poate lua vreo măsură. 

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

Ei bine, se pare că în momentul în care a fost adus tortul, românii noştri s-au ridicat de la mese, au simulat DANSUL PINGUINULUI până la ieşirea din restaurant, apoi s-au urcat în bolizii de lux şi au demarat în trombă! 

Pentru că spaniolii - atât martorii, păgubiții, dar și presa - nu cunosc faimosul dans atât de popular la petrecerile românești, au spus că românii i-au păcălit dansând... conga.

Potrivit presei iberice, nu este prima dată când conaţionalii noştri pleacă dintr-un restaurant fără să plătească. 

Citeşte şi: ŢEAPA MOMENTULUI a fost dată de 120 de români, în Spania!

În urmă cu o lună, membrii aceleiaşi familii au organizat o nuntă şi, la fel, au dat ţeapă localului. Au avut atunci 200 de invitaţi, iar paguba se ridică la aproape 15.000 de euro!

S-a întâmplat în regiunea Bierzo şi, deşi fuseseră identificaţi, nu au fost arestaţi.

De această dată, poliţia din Bembibre a preluat cazul şi încearcă să dea de urma ţeparilor.

Probabil, românii vor ajunge cât de curând în custodia autorităţilor, mai ales că mulţi dintre ei nici nu s-au obosit să se ascundă. Unii locuiesc în zonă, alţii sunt rude sau prieteni ai familiei, care trăiesc tot în Spania. 

Proprietarul restaurantului El Rincon de Pepin, din Ponferrada, acolo unde a fost organizată nunta, i-a identificat pe făptaşi pe Facebook şi le-a reamintit că au de plătit o factură.

Şeful de sală al restaurantului se numeşte Ion şi este tot român. 

"Sunt extrem de furios, mai ales că sunt români. Au făcut rezervare pentru 100 de persoane, dar au venit 200. Imediat după desert, au plecat. Am plecat să fac două cafele şi când m-am întors nu mai era nimeni", a spus Ion.

Presa din Spania mai scrie că acelaşi grup de escroci ar mai fi dat o ţeapă, în urmă cu un an, la un restaurant hotelului Novo, tot din Ponferrada.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Am aflat cum au dat cei 120 de români ŢEAPA MOMENTULUI în Spania! Zecile de petrecăreţi s-au TIRAT din restaurant pe DANSUL PINGUINULUI (VIDEO)