Antena Meniu Search
x

Video Elev de 14 ani din Argeş, la un pas de moarte: "Am fost înjunghiat de Găboi în picior. Nu cred că mai jucăm fotbal o perioadă"

Un elev de clasa a 5-a a înjunghiat un alt copil chiar pe terenul de sport al unei şcoli din Bascov, judeţul Argeş. Totul ar fi pornit de la un scandal mai vechi între cei doi adolescenţi, care avusese loc pe reţelele de socializare. Reprezentanţii şcolii spun că agresorul era cunoscut cu probleme şi fusese inclus anul trecut într-un program de consiliere.

de Redactia Observator

la 07.06.2022, 20:26

Vezi și

Victima: Am fost înjunghiat de Găboi în picior. Nu cred că mai jucăm fotbal o perioadă lungă.

Martor: Am văzut o filmare de la una dintre victime. A scos un briceag din buzunar și l-a înjunghiat în picior. După a vrut să îi bage briceagul și în gât dar victima a reușit să fugă singur în școală. Alt băiat s-a dus să cheme gardianul și până a ajuns la gardian a fost bătut de agresor.

Sunt scenele sângeroase care s-au petrecut în curtea şcolii "Virgil Calotescu" din Bascov. La finalul orelor, victima, un băiat de 14 ani, a venit în vizită la fosta lui şcoală, unde s-a întâlnit cu mai mulţi colegi. Într-o fracţiune de secundă, un elev de clasa a 5-a, cu care avea un conflict mai vechi, a decis să îi dea o lecţie.

Băiatul şi-ar fi ameninţat victima pe reţelele de socializare

Pe acelaşi subiect

Totul s-a întâmplat pe terenul din curtea şcolii, sub ochii paznicului dar şi sub ochii profesorului de serviciu. Culmea, clădirea în care se află şcoala este lipită de clădirea în care se află postul de poliţie.

Răzvan Duminică, paznic: L-am imobilizat ca să nu mai avem şi alte probleme cu alţi copii. S-a întâmplat în maxim un minut, două.

Tatăl victimei: Copilul a zis "Tati! Tati! Ajută-mă cu ceva!" Era plin de sânge, l-am luat în brațe, l-am calmat. A venit salvarea, m-am urcat cu el în salvare, doctorii au zis că este foarte grav, că trebuie să îl țin în spital. Are tăietura de 7cm adâncime și vreo 5 cm lățime

Medic: A primit îngrijiri, a fost monitorizat şi ulterior internat în secţia de chirurgie pentru continuarea tratamentului şi supraveghere.

Acum câteva luni, băiatul de 14 ani şi-ar fi ameninţat victima pe reţelele sociale, acolo unde poza într-un adevărat interlop. Tatăl copilului a încercat încă de atunci să stea de vorbă cu părinţii agresorului.

Tatăl victimei: Au avut niște certuri înainte, acum vreo 5 luni de zile. Tot așa, pe Instagram a postat agresorul, către fiul meu. A postat cu niște cuțite, că îl taie. Și-a cerut și iertare. A zis că îi pare rău și nu mai face.

Agresorul minor nu e la prima abatere

Nu ar fi fost pentru prima oară când elevul îşi teroriza colegii. Tocmai din acest motiv, poliţiştii şcolari l-au inclus anul trecut pe adolescent într-un program de consiliere. Fără rezultat.

Martor: Le cere bani copiilor, dacă nu, îi amenință

Tatăl victimei: Am auzit că a bătut pe un băiat acum vreo lună de zile de l-a băgat în spital.

Directorul şcolii: Provine dintr-o familie dezorganizată şi avea nişte comportamente adolescentine de supremaţie faţă de colegii lui. Totul s-a întâmplat foarte repede. Copilul a mers liniştit pe lângă victimă şi pur şi simplu l-a înţepat.

Poliţia a ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale şcolii. Agresorul este cercetat acum pentru loviri şi alte violenţe şi folosirea fără drept de obiecte periculoase. Cum are doar 13 ani, nu a fost reţinut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Elev de 14 ani din Argeş, la un pas de moarte: "Am fost înjunghiat de Găboi în picior. Nu cred că mai jucăm fotbal o perioadă"