Antena Meniu Search
x

Foto „Am rămas fără cuvinte”. Descoperire tulburătoare într-un apartament din Sectorul 2 al Capitalei după un incendiu

Descoperire de-a dreptul șocantă într-un apartament din Sectorul 2 al Capitalei, după un incendiu pornit de la o lumânare. Pompierii au fost chemați, duminică, după ce un foc a izbucnit la etajul 8 al unui bloc. Imediat după ce flăcările au fost stinse, autoritățile au avut parte de o imagine de-a dreptul tulburătoare.

de Monica Palade

la 23.05.2023, 16:34

Apartamentul era plin de gunoaie strânse într-o viață de om. Pentru curățarea zonei au fost deja trimiși 20 de angajați de la salubritate. Imaginile de la fața locului au fost postate de primarul Sectorul 2 Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook, alături de mesajul:

20 de angajați de la salubritate

„Fără cuvinte. Așa am rămas, pentru câteva minute, când am văzut imaginile acestea dintr-un apartament din sectorul 2. Duminică, Poliția Locală a fost sesizată cu privire la un incendiu și s-a deplasat la fața locului. Ce a găsit acolo este de neimaginat.

Incendiul pornise de la o lumânare, de la care au luat foc ambalajele și gunoaiele strânse în apartament de-a lungul anilor. Am chemat operatorul de salubritate să ajute, dar acesta intervine cu greu la etajul 8 al unui bloc unde au fost oprite atât curentul cât și gazele.

Totul trebuie să fie eliberat pe scări, iar operatorul de salubritate a alocat deja 20 de persoane pentru această operațiune. Greu de imaginat că există persoane care locuiesc în astfel de apartamente.

Actualizare - o completare foarte necesara: DGASPC poate ajuta persoane aflate in situatii similare cu curățenia apartamentului și chiar o minima mobilare, conform unei hotărâri de consiliu local adoptata anul trecut. Este nevoie doar de acordul persoanei în cauza, care este, din păcate, greu de obținut de foarte multe ori”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » „Am rămas fără cuvinte”. Descoperire tulburătoare într-un apartament din Sectorul 2 al Capitalei după un incendiu