Antena Meniu Search
x

Video "Am ţipat să iasă copii, bătrâni". Explozie violentă la o butelie dintr-o garsonieră, în Sectorul 5 al Capitalei. 4 persoane, cu arsuri grave

4 persoane au ajuns la spital cu arsuri, după ce o butelie a explodat într-o garsonieră din Sectorul 5. Imediat, clădirea a fost cuprinsă de flăcări aproape în totalitate. Zeci de pompieri s-au luptat aproximativ două ore cu focul. 

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 11.02.2024, 07:43

Vezi și

Bărbat: Am auzit o bubuitură! Am zis gata, s-a întâmplat o tragedie.

Sunt imagini surprinse aseară în Sectorul 5, înainte de miezul nopţii. Deflagraţia a avut loc într-o fracțiune de secundă. Locatarii blocului cu 20 de garsoniere au fugit disperaţi din case.

4 persoane au ajuns la spital cu arsuri grave 

Claudiu Crăciun, ISU BIF: 4 persoane au fost transportate la spital cu arsuri la membrele superioare, în diverse stadii.

Pe acelaşi subiect

O tânără de 18 ani, dar şi 3 bărbaţi, de 34, 39 şi 59 de ani, au fost ajuns de urgenţă la Spitalul de Arşi şi la Spitalul Bagdasar din Capitală. Totul ar fi pornit de la o butelie.

Bărbat: De la o butelie s-a întâmplat. Eram vecin cu camera dânsului. Chiriaşul care a coborât a zis că are o butelie defectă. 

Bărbat: Am ţipat unii la alţii să iasă copii, bătrâni, ce s-a putut evacua.

În doar câteva clipe, panica s-a instalat, iar flăcările uriaşe s-au extins cu repeziciune. 10 autospeciale ale pompierilor, dar şi 10 echipaje medicale au fost direcţionate rapid spre locul exploziei.

Anaida Glujdea, reporter Observator: O adevărată desfășurare de forțe are loc pentru stingerea incendiului. Flăcările au fost atât de puternice, încât au cuprins și etajul inferior și mansarda. 

Vâlvătaia a făcut scrum o mare parte din clădire

Claudiu Crăciun, ISU BIF: Întregul pod, 270 de mp şi la etajul 2, încăperile respective, ca urmare a degradării grinzilor dintre etajul 2 şi pod. 

Pompierii au scos din clădire toate buteliile pe care le-au găsit, pentru a evita o nouă explozie. Aceştia s-au luptat aproape 2 ore cu flăcările uriaşe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Am ţipat să iasă copii, bătrâni". Explozie violentă la o butelie dintr-o garsonieră, în Sectorul 5 al Capitalei. 4 persoane, cu arsuri grave