Antena Meniu Search
x

Video "Am venit aici și i-am văzut hainele". Un copilaș de 4 ani s-a înecat într-un bazin cu insecticid, la o fermă din Brașov

Tragedie în judeţul Braşov! Un băiat de patru ani a murit înecat, ieri după-amiază, la o fermă din Ticuşul Nou. Copilul locuia cu părinţii şi un frate mai mic într-o casă din fermă şi a fost lăsat nesupravegheat. A intrat într-un bazin folosit pentru deparazitarea oilor, în care a murit înecat. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 05.04.2022, 08:27

Vezi și

Tragedia s-a petrecut puţin după ora prânzului. Părinţii muncesc la fermă şi locuiesc într-o cocioabă ridicată în apropierea grajdurilor. Ieri, copilul a rămas în grija mamei și a ieșit din casă, la joacă, în spațiul fermei. Când au sesizat dispariţia micuţului au început căutările. 

Roan Dionisie, tatăl copilului: Am fost pe acolo, roată, prin sat, pe la vale şi nu am dat de el.  Şi am venit aici şi i-am văzut hainele

Mama copilului: O oră l-am căutat

Nu v-aţi dat seama că există pericol să se înece acolo?

Pe acelaşi subiect

Mama copilului: Nu. Nici nu ne-am aşteptat la treaba asta

Copilul s-a înecat într-un bazin cu Tomoxan

Corpul copilului a fost găsit într-un bazin din beton, de aproximativ un metru adâncime, aflat la 30 de metri de locuința părinților. În perioadele de deparazitare a oilor, bazinul este umplut cu o soluție pe bază de Tomoxan și folosit în acest scop.

Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov: Când au ajuns echipajele medicale la fața locului, copilul se afla în stop cardio-respirator și s-a început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către medici, copilul nu a răspuns manevrelor.

Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov: Polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului.

Anchetatorii au luat probe din apa bazinului și așteaptă acum rezultatul necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Am venit aici și i-am văzut hainele". Un copilaș de 4 ani s-a înecat într-un bazin cu insecticid, la o fermă din Brașov