Antena Meniu Search
x

Video "Am zbierat să ieşim afară". Mărturia mamei din Hunedoara, care s-a trezit cu un bolovan în camera copiilor

Întâmplare de necrezut în Hunedoara: o familie şi-a văzut moartea cu ochii, după ce un bolovan de 40 de kilograme a aterizat pe acoperişul lor şi a făcut prăpăd. Piatra uriaşă a căzut chiar în camera copiilor . Autorităţile cred că provine de la o detonare făcută la o haldă de steril, aflată la un kilometru de casa oamenilor. 

de Redactia Observator

la 29.03.2022, 19:48

Vezi și

Grozăvia s-a întâmplat în această după-amiază în Hunedoara. Un zgomot puternic a cutremurat întreaga casă. Un pietroi uriaş greu de aproape 40 de kg, a trecut prin acoperişul vilei şi a distrus tavanul unei încăperi de la etaj. A aterizat direct în camera copiilor, pe birou. Atât de puternică a fost lovitura, încât plafonul este distrus aproape complet. Mobilierul este nimicit, bucăţi uriaşe de scânduri şi resturi din tavan s-au făcut ţăndări şi s-au împăştiat în toată casa.

Încăperea arată ca şi cum ar fi fost bombardată. În momentul nenorocirii, în casă erau o mamă şi cei doi copii de 9 şi 6 ani. Au scăpat ca prin urechile acului de la o tragedie. Norocul lor a fost că nu erau parter. 

Alina Todoroț, proprietara: Fetiţa era în dormitor. S-a auzit o bubuitură foarte puternică şi am zbierat la ei ca să vină să ieşim afară. A spart acolo şi a intrat în dormitor la fetiţă.

Bunica: Nu am mai văzut aşa ceva niciodată. Niciodată, niciodată.

Pe acelaşi subiect

Familia s-a trezit cu pietroiul în casă

Pietroiul uriaş ar fi ajuns în casa oamenilor în urma unei detonări de la o haldă de steril, de la un fost combinat din oraş, aflat la un kilometru distanţă de locuiţa familiei.  Cum exista pericolul ca roca să fie radioactivă, anchetatorii au chemat specialişti pentru a-i face expertiză. 

George Găman, directorul Insemex: E la Deva, o analizează acolo.  N-a explodat, n-a ars. 

Nu sunt singurii care s-au trezit cu o piatră pe proprietate astăzi. La un pas de necaz a mai fost şi un alt localnic. Omul a sunat la 112 şi a anuţat că s-a trezit cu un bolovan în curte. Poliţia a deschis o anchetă şi trebuie să stabilească exact cum au ajuns pietrele în casele oamenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » "Am zbierat să ieşim afară". Mărturia mamei din Hunedoara, care s-a trezit cu un bolovan în camera copiilor