Antena Meniu Search
x

Video O familie din Hunedoara s-a trezit cu un bolovan în casă. Piatra a trecut prin acoperiş si s-a oprit într-o cameră de la etaj

O femeie din Hunedoara s-a trezit din senin cu un bolovan în casă. Piatra a trecut prin acoperiş si s-a oprit într-una dintre camerele de la etajul locuinţei. Fetiţa a cărei cameră e cea distrusă are 9 ani. Ea mai are un frate de 6 ani şi din fericire, niciunul nu era în camera aceea la momentul incidentului.

de Redactia Observator

la 29.03.2022, 17:43

Vezi și

Autorităţile au fost imediat alertate şi s-au deplasat de urgenta la locul indicat o autospecială de lucru cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD din cadrul detașamentului de pompieri Hunedoara. Concomitent, a fost alertat și trimis la locul intervenției echipajul CBRN din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători asupra pietrei, in urma analizei rezultând că aceasta nu prezenta pericol radiologic.  

Din fericire, mama împreună cu cei doi copii minori nu se aflau la etajul clădirii în momentul impactului, ci la parterul locuinței.  Pagubele materiale sunt însemnate, fiind afectat acoperișul casei,  plafonul unei camere și mobilierul din aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O familie din Hunedoara s-a trezit cu un bolovan în casă. Piatra a trecut prin acoperiş si s-a oprit într-o cameră de la etaj