Antena Meniu Search
x

Ambulanţă SMURD cu pacient spulberată într-o intersecţie din Bucureşti, răsturnată şi aruncată în stâlp

O ambulanţă SMURD a fost implicată într-un grav accident în Bucureşti, fiind lovită puternic într-o intersecţie la Pod Eroilor, răsturnată şi apoi proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului. Ambulanţa avea pacient.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.03.2019, 11:31

O ambulanţă SMURD a fost implicată într-un grav accident în Bucureşti, fiind lovită puternic într-o intersecţie la Pod Eroilor, răsturnată şi apoi proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului.

Ambulanţa avea pacient.

Ambulanţă cu pacient spulberată în intersecţie, în Bucureşti

O ambulanţă de intervenţie SMURD a fost lovită puternic într-o intersecţie din Bucureşti de maşina unui şofer care nu a acordat prioritate de trecere ambulanţei.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului puternic, ambulanţa SMURD a fost răsturnată şi aruncată într-un stâlp de pe margine.

Au rezultat 2 victime în urma accidentului. A fost transportat la spital și medicul din cadrul echipajului SMURD.

Ambulanţa avea toate semnalele luminoase şi acustice în funcţiune

"Poliţiştii informează că în această dimineață, în jurul orei 09.30, prin apel 112 a fost sesizat un accident rutier la intersecția Bd Eroilor cu Splaiul Independenței, eveniment în care este implicat și un echipaj de prim ajutor SMURD. Din primele date, conducătorul unui autoturism nu a acordat prioritate ambulanței, care se deplasa cu pacient spre o unitate medicală, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice. După impact autospeciala medicală s-a răsturnat.

2 persoane urmează a fi transportate la spital, pacientul și un pasager din autoturismul implicat.

Se efectuează cercetarea la fața locului. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero", informează autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ambulanţă SMURD cu pacient spulberată într-o intersecţie din Bucureşti, răsturnată şi aruncată în stâlp