Antena Meniu Search
x

Amendă absurdă primită de un timişorean, după ce a trecut prin faţa prefecturii Timiş, la ultimul protest

Un timişorean a fost amendat... degeaba. Tot ce a trebuit să facă a fost să treacă prin faţa prefecturii Timiş, la ultimul protest major.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 09.04.2021, 13:27

Amendă absurdă primită de un timişorean, după ce a trecut prin faţa prefecturii Timiş, la ultimul protest

Bărbatul se îndrepta spre parc împreună cu nepotul său, atunci când un jandarm i-a cerut să se legitimeze. Totul pentru ca apoi să primească o amendă la domiciliu.

Omul a plătit în această dimineaţă amenda la ANAF, în monede de 5, 10 şi 50 de bani. În total, 250 de lei, jumătate din ea, pentru că s-a încadrat în termenul de 15 zile.

Omul a plătit amenda cu bani din pușculița nepotului

Sunt bani pe care i-a numărat în 4 ore şi pe care i-a luat din pușculița nepotului. Bărbatul spune că nu i se pare normal ca jandarmii să îl legitimeze, să nu i se spună nimic și apoi să se trezească cu amenda acasă. Dar, susține el, are de gând să contacteze un avocat și să conteste în instanță sancțiunea pe care a primit-o de la jandarmi, doar pentru că ar fi trecut printre protestatarii adunați în fața Prefecturii Timiș, la ultima acțiune majoră.

Protestul a avut loc în 29 martie și era îndreptat împotriva măsurilor de carantinarea a Timișoarei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Amendă absurdă primită de un timişorean, după ce a trecut prin faţa prefecturii Timiş, la ultimul protest