Antena Meniu Search
x

Amenzile aplicate participanţilor la protestele împotriva restricţiilor impuse pentru combaterea coronavirusului

Sute de persoane vor fi amendate pentru că au participat la protestele organizate, în Bucureşti, Timişoara şi alte oraşe mari din ţară, împotriva restricţiilor impuse pentru combaterea coronavirusului.

de Redactia Observator

la 29.03.2021, 12:29

Vezi și
  • Locuitorii din mai multe oraşe mari ale ţării protestează împotriva măsurilor impuse de autorităţi pentru combaterea coronavirusului.

Mii de persoane au participat, duminică seara şi în noaptea de duminică spre luni, la proteste organizate în Bucureşti, împotriva restricţiilor impuse pentru combaterea coronavirusului. Oamenii au protestat în special în zona Piaţa Victoriei, dar şi la Piaţa Universităţii, protestele încheindu-se abia spre dimineaţa.

Reprezentanţii Jandarmeriei Bucureşti s-au mobilizat pentru acţiunile respective şi au adus la cunoştinţă protestatarilor prevederile legale în vigoare, îndemnând la respectarea acestora.

În cele din urmă, Jandarmeria Bucureşti a aplicat 29 de amenzi în valoare totală de 14.000 de lei. Au fost aplicate 26 de amenzi pentru nerespectarea interdicţiei de a părăsi locuinţa în intervalul orar în care deplasarea a fost restrânsă, dar şi trei amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară.

122 de amenzi aplicate protestatarilor de la Timişoara

Pe acelaşi subiect

Spre deosebire de colegii de la Bucureşti, jandarmii din Timişoara au decis să aplice mult mai multe amenzi în urma protestelor organizate în oraşul de pe Bega. 122 de persoane care au participat la protestele din Timişoara vor fi amendate pentru nerespectarea prevederilor legale.

Mai mult, reprezentanţii Jandarmeriei Timişoara susţin că "se fac verificări pentru identificarea și a altor persoane care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun".

Proteste în 24 de oraşe, împotriva restricţiilor impuse pentru combaterea coronavirusului

În ciuda amenzilor aplicate, locuitorii din mai multe oraşe mari ale ţării anunţă că acţiunile de protest vor continua, oamenii fiind nemulţumiţi de restricţiile impuse de autorităţi pentru combaterea coronavirusului.

Asta deşi, în urma protestelor de duminică seara şi din noaptea de duminică spre luni, s-au aplicat deja peste 200 de amenzi în valoare totală de peste 99.000 de lei. S-au aplicat amenzi inclusiv pentru depăşirea numărului maxim de persoane permis la o adunare publică, respectiv 100 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Amenzile aplicate participanţilor la protestele împotriva restricţiilor impuse pentru combaterea coronavirusului