Antena Meniu Search
x

Amendă colosală pentru un şofer de microbuz prins fără documente. Transporta mai multe persoane spre Timişoara

Un şofer de microbuz s-a ales cu o amendă colosală din partea poliţiştilor hunedoreni, pentru că nu avea documente de călătorie. Transporta mai multe persoane spre Timişoara.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 16:07

- Shutterstock

Poliţiştii din judeţul Hunedoara au amendat un şofer de microbuz cu peste 13.000 de lei pentru că nu avea documente pentru călătorie. Acesta transporta mai multe persoane care urmau să ajungă la Timişoara, de unde luau un autocar spre Suedia. Mai mulţi oameni au sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a sesiza prezenţa unui microbuz plin cu călători, crezând că este vorba despre turism electoral.

”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că imaginile difuzate în spaţiul public nu au legătură cu turismul electoral. Microbuzul respectiv a fost oprit în cadrul unui filtru rutier, pe DN 7, pe raza oraşului Simeria, iar întrucât conducatorul auto nu avea documente valabile pentru tipul de transport efectuat, poliţiştii rutieri au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 13.465 lei, iar, ca şi măsura complementară, au fost ridicate plăcuţele cu numere de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare”, a transmis IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au afirmat că microbuzul mergea spre Timişoara, unde călătorii urmau să urce într-un autocar cu destinaţia Suedia. Şoferul nu avea documentele prevăzute pentru cursă. 

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Amendă colosală pentru un şofer de microbuz prins fără documente. Transporta mai multe persoane spre Timişoara