Antena Meniu Search
x

Amenzi de 16.000 de lei pentru petrecăreții cu furci și topoare. Aceștia ar fi filmat un videoclip şi au scandat "Moarte României"

În urma petrecerii din Capitală, unde petrecăreții erau înarmați cu furci și topoare și ascultau manele, polițiștii au dat amenzi în valoare de 16.000 de lei. 

de Redactia Observator

la 06.07.2021, 13:57

Polițiștii din Capitală au dat amenzi în valoare de 16.000 de lei, după ce în spațiul public au apărut imagini în care, mai mulți bărbați agitau furci, topoare și săbii și ascultau manele, pe un teren viran din sectorul 3. La un moment dat, bărbaţii au început să strige "Moarte României".

"La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Sectorului 3, luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale şi mai multe echipe ale Jandarmeriei Bucureşti. Două persoane, cele care au fost identificate ca fiind iniţiatoarele evenimentului, au fost sancţionate contravenţional cu amendă în conformitate cu prevederile Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire, pentru tulburarea liniştii publice. După intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor, toate persoanele au părăsit zona", potrivit unui comunicat transmis de Poliție.

"Din datele obţinute până în prezent se conturează ipoteza că parte din imaginile transmise pe reţelele de socializare ar fi fost regizate, cu intenţia de realizare a unui videoclip", potrivit DGPMB.

Cuantumul sancţiunilor aplicate se ridică la 16.000 de lei, până la acest moment, având în vedere că activităţile de cercetare sunt în desfăşurare, menţionează poliţiştii, potrivit Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Amenzi de 16.000 de lei pentru petrecăreții cu furci și topoare. Aceștia ar fi filmat un videoclip şi au scandat "Moarte României"