Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Amenzi de peste un milion de lei, după neregulile găsite de ANPC: Mâncare expirată, lenjerii murdare şi mucegai

Mâncare expirată, saltele şi lenjerii de pat murdare, vitrine frigorifice cu mucegai. Sunt câteva dintre neregulile descoperite de ANPC în prima săptămână de activitate a comandamentului de iarnă.

de Iulia Pop

la 28.12.2021 , 08:58

Cei de la ANPC au verificat 255 de operatori economici din 3 regiuni: sud Muntenia - Ploieşti, nord-est Iaşi şi centrul Braşovului. Comisarii au fost de neînduplecat când au văzut lenjeriile şi saltelele murdare sau mucegaiul din vitrinele frigorice, dar şi când au studiat mai atent termenul de valabilitate. Valoarea totală a amenzilor depăşeşte un milion de lei. De asemenea, au fost aplicate 132 de avertismente, iar în 30 de situaţii a fost oprită temporar activitatea. În alt caz s-a dispus suspendarea activităţii pentru o perioadă de şase luni. 

Vezi și
Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Amenzi de peste un milion de lei, după neregulile găsite de ANPC: Mâncare expirată, lenjerii murdare şi mucegai