Antena Meniu Search
x

"Amor în secţia de poliţie", la un nou episod: Soţul cere divorţul şi custodia copilului, soţia vrea ordin de protecţie, iar şeful de post a demisionat

Firul încâlcit al telenovelei în haine de poliţist din Argeş este departe de a se fi încheiat. Şi asta pentru că soţul înşelat nu pare să îşi fi revenit din şocul că partenera sa a călcat strâmb.

de Monica Palade

la 04.05.2023, 22:28

Vezi și

Miercuri seara, între cei trei protagonişti a avut loc un nou episod. S-au întâlnit într-un local din Câmpulung Muscel. Soţul încornorat şi-a făcut apariţia lângă cei doi amorezi care se aflau acolo împreună.

Ordin de protecţie 

După mai multe discuţii aprinse, șeful de post a sunat la 112 și l-a acuzat pe soț că îl hărțuiește. Oamenii legii au venit la faţa locului, iar bărbatul rănit s-a ales cu ordin de protecţie prin care trebuie să stea departe de soția lui. Pe de altă parte, soţul a cerut divorţul de partenera sa, dar şi custodia copilului.

În ceea ce priveşte situaţia celor doi colegi de muncă, poliţişti, şi aceasta pare să se fi lămurit. Cei doi nu mai sunt colegi de muncă de la 1 mai. Șeful de post din Schitu Golești şi-a dat demisia din funcția de conducere și a cerut să fie mutat pe una de execuție, la un alt post de poliție. Iar reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Argeș au acceptat solicitarea. Poliţista continuă să meargă la muncă în fiecare zi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Reamintim că s-a deschis o anchetă, după ce un şef de post de poliţie a fost prins "în acţiune" cu o subalternă Soţul femeii, militar la o unitate din Braşov, i-a dat în vileag, după ce i-a filmat pe geamul secţiei. A vrut să-i confrunte pe amanţi, dar cei doi s-au baricadat în birou. Cum n-a reuşit să-i convingă să discute, soţul înşelat a sunat la 112 şi a chemat mascaţii. Cei doi poliţişti au ieşit doar când au venit colegii de la trupele speciale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Amor în secţia de poliţie", la un nou episod: Soţul cere divorţul şi custodia copilului, soţia vrea ordin de protecţie, iar şeful de post a demisionat