Antena Meniu Search
x

Video Poliţista filmată de soţ în "acţiune" cu şeful de post de abia venise din concediu maternal. De ce n-a vrut să descuie uşa până au venit mascaţii

Anchetă ţinută la secret în Argeş, în cazul şefului de post de poliţie prins în tandreţuri cu o subalternă chiar în secţie. Cei doi amanţi şi-au luat concediu şi n-au mai trecut pe la birou. Şefii lor, veniţi de urgenţă noaptea, nu comentează decizia de a chema mascaţii, după ce n-au reuşit să-i convingă să descuie biroul în care se baricadaseră. Evenimentul a creat vâlvă în comunitate. Nimeni n-a bănuit că cei doi mută acţiunea din teren în spatele birourilor. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 24.04.2023, 19:23

Vezi și

Cu dragostea nu te pui. Nici măcar atunci când eşti şef de post, ai uniforma de poliţist pe tine, eşti în secţie şi începi să te săruţi cu o subalternă.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Soţul femeii i-a urmărit pe cei doi până la postul de poliţie din localitate. I-a văzut pe geam şi i-a filmat, Căuta o dovadă pentru infidelitatea soţiei.

"Dragostea e mare, n-are limite, că e poliţai, că e popă"

Imaginile fierbinţi, care trec cât ai clipi de la săruturi pasionale la scene interzise minorilor, petrecute la secţia Schitu Goleşti, n-au rămas fără ecou. Şeful de post, fost președinte județean al Sindicatului Europol, şi agenta care i-a căzut în mreje, sunt cercetaţi disciplinar şi şi-au luat câteva zile de concediu.

Pe acelaşi subiect

Reporter-coleg polițist: Şeful de post este?

- Nu, este liber.

- După incident?

- După incident a fost în continuare la post.

Florin Popa- Poliția Argeș: S-au deplasat mai multe persoane din conducere, respectiv adjunctul poliţiei Câmpulung şi şeful secţiei poliție rurală, precum şi adjunctul inspector- şef. Cei în cauză au justificat că nu au descuiat întrucât s-ar fi speriat.

Şefii lor, sosiţi val vârtej de la zeci de kilometri distanţă, au încercat să-i convingă să vină afară dar fără succes. Aşa că au chemat mascaţii să spargă uşa în miez de noapte. De ce au apelat la trupele speciale superiorii, e încă o necunoscută.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Am încercat să stăm de vorbă cu cei trei şefi care au venit în miez de noapte la Schitu Goleşti. Adjunctul şefului de post, adjunctul şefului de la Câmpulung şi cel de la Argeş. Toti trei au intrat fie în concediu, fie ne-au trimis la purtătorul de cuvânt.

Surse Observator spun că bărbatul agentei ar fi bănuit că soţia îi este infidelă. Obişnuia să o urmărească atunci când mergea în patrulare şi îi cerea tot timpul dovada video a locului în care se află. Cei doi sunt căsătoriţi din 2020 şi au un copil.

Cei doi sunt căsătoriţi din 2020. Agenta prinsă în flagrant revenise de doar două săptămâni la serviciu, după concediul de creștere a copilului.

Soţul femeii: Nu sunt dispus să dau nicio declaraţie deocamdată.

În comunitatea, telenovela e încă pe buzele tuturor. Nimeni nu se gândea că cei doi împart mai mult decât misunile de patrulare.

Locanici: Erau împreună, treceau cu maşina. Eşti şef de post, să faci într-o instituţie de stat o chestie d-asta.

- Nu reprezintă un exemplu. Trebuiau să intervină mascaţii?

- Dragostea e mare, n-are limite, că e poliţai, că e popă.

Şeful de post nu e nici el un burlac fără angajamente. E căsătorit, tot cu o poliţistă, din Argeş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Poliţista filmată de soţ în "acţiune" cu şeful de post de abia venise din concediu maternal. De ce n-a vrut să descuie uşa până au venit mascaţii