Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "A murit cel mai frumos om din viaţa mea". Mărturia tinerei care şi-a lovit mortal iubitul, în Galaţi

Coincidenţă tragică în Galaţi. Un motociclist a murit pe loc, lovit de maşina condusă chiar de fosta lui iubită. Cei doi mergeau în aceeaşi direcţie, când femeia a schimbat banda de circulaţie şi a proiectat motocicleta într-un stâlp de pe marginea drumului. Potrivit surselor Observator, tinerii se despărţiseră recent şi erau certaţi înainte de accident. Pentru că cei doi erau soldaţi, cazul a fost preluat de Parchetul Militar. 

de Andreea Filip

la 28.10.2024 , 17:39

Femeia se afla în stare de soc în acest moment. Surse din ancheta spun că cei doi se cunoșteau și ar fi avut o relație, una tumultuoasă, spun apropiații. Erau colegi la unitatea militară din Galați și antrenori de fitness în timpul liber. Accidentul a avut loc aseară, pe un bulevard din Galați. Femeia ar fi acroșat motocicleta iubitului care a fost aruncată într-un stâlp de pe marginea drumului. Impactul a fost unul extrem de puternic. Bărbatul a fost transportat la spital și resuscitat, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru a-l salva. Polițiștii au stabilit că cei doi mergeau în același sens de mers și iau în calcul toate variantele. 

"Pur şi simplu eu l-am lăsat să îşi ia motocicleta şi el a venit cu motocicleta din spate, nu ştiu în ce condiţii s-a întâmplat. Habar nu am. Eu l-am văzut jos acolo. O să fie o anchetă de la poliţie şi o să se cunoască. S-a întâmplat un accident dezastruos unde a murit cel mai frumos om din viaţa mea, iubitul meu pe care îl ador", a spus fosta iubită a tânărului. 

Vezi și
Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Evenimente » "A murit cel mai frumos om din viaţa mea". Mărturia tinerei care şi-a lovit mortal iubitul, în Galaţi