Antena Meniu Search
x

Video Ana Morodan, la mâna legii. Contesa digitală a dat cu subsemnatul la Poliţie, la două săptămâni de când a fost prinsă băută şi drogată la volan

Ana Morodan a venit astăzi cu 40 de minute mai devreme la sediul Poliţiei din Voluntari, acolo unde în fiecare zi de joi a săptămânii, trebuie să se prezinte, pentru a semna controlul judiciar.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 20:39

Vezi și

Contesa digitală e acum la mâna legii pentru că a fost prinsă băută şi sub influenţa substanţelor interzise la volan, la finalul lunii trecute.  La ieşire, influenceriţa a fost aşteptată, cu maşina, de un apropiat şi nu a vrut să dea nicio declaraţie. 

Ana Morodan se căieşte pentru incidentul din trafic

În faţa fanilor de pe Instagram, Ana Mordan a avut un mesaj clar imediat după incident: se căieşte pentru ce s-a întâmplat. "Nu faceţi ca mine. Să nu vă credeţi mai puternici decât viaţa, să nu vă lasaţi seduşi de celebritate şi să riscaţi totul pentru asta". Tot ea a mai spus că a greşit, că îi pare rău, că le cere iertare celor pe care i-a dezamăgit şi că este recunoscătoare că n-a făcut şi mai mult rău. 

Vedeta online a absolvit Facultatea de Drept, specializându-se în Drept Civil. A profesat timp de doi ani, până când a ales lumea glamuroasă din online. Acum cunoştintele juridice îi vor fi de folos pentru că poliţia rutieră a dechis trei dosare penale pe numele ei. Pentru refuzul recoltării de probe biologice, pentru conducere cu permisul suspendat şi pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ana Morodan, la mâna legii. Contesa digitală a dat cu subsemnatul la Poliţie, la două săptămâni de când a fost prinsă băută şi drogată la volan