Antena Meniu Search
x

"Nu faceţi ca mine". Ana Morodan se căieşte pentru incidentul din trafic şi le cere iertare urmăritorilor pe Instagram

Ana Morodan va fi cercetată sub control judiciar, timp de 60 de zile. Vedeta online a plecat în zori de zi din arest. În faţa jurnaliştilor care o aşteptau, "Contesa digitală" a declarat că nu a consumat droguri, ci a luat somnifere. Între timp, internetul care a făcut-o celebră, a fost luat cu asalt cu imagini ale ultimei sale aventuri. Aventură care i-a adus trei dosare penale. Motive suficiente pentru ca Ana Morodan să-şi exprime regretul printr-un mesaj pe Instagram.

de Redactia Observator

la 30.03.2023, 13:27

Vezi și

Este momentul în care Ana Morodan este filmată în maşină, oprită în intersecţie şi claxonată de cei din trafic. Poliţistul îi cere să tragă pe dreapta. 

Poliţist: Dar mai bine trage pe dreapta, dacă nu poţi să conduci! Te rog! 

Un alt film o surprinde pe Ana Morodan, îmbrăcată excentric, în afara maşinii oprite chiar în sensul giratoriu de la Piaţa Charles de Gaulle. Unul dintre poliţişti o ia de mână şi încearcă să o ghideze pentru că vedeta se clatină şi lasă impresia că se ţine destul greu pe picioare. Un alt poliţist intervine şi el şi o ţine de braţ până la maşina de poliţie. În tot acest timp, automobilele aflate în intersecţie stau. În câteva minute zona a fost împânzită de poliţişti. 

Reporter: Ce droguri ai consumat? 

Pe acelaşi subiect

Ana Morodan: N-am consumat droguri. 

Reporter: Şi atunci de ce ai ieşit pozitivă? 

Ana Morodan: Pentru că iau medicamente, se numesc somnifere, sunt pe reţetă. 

Sunt primele declaraţii ale Contesei Digitale, la ieşirea din arest din această dimineaţă. Ana Morodan a putut pleca acasă la ora 4:25. 

Reporter: Combini medicamentele cu alcool? 

Ana Morodan: Nu, nu. 

Reporter: Ce exemplu dai urmăritorilor tăi? 

Ana Morodan: Un exemplu care e asumat. Şi când îţi e somn, iei somnifer. 

"Contesa digitală" cu 470.000 de fani pe Instagram a fost plasată de magistraţi sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. 

Reporter: Ana, ai condus drogată la volan? 

Ana Morodan: Am condus fără carnet, gata! 

Reporter: De ce nu ai oprit la semnalele poliţiştilor? 

Ana Morodan: N-am primit semnale! 

Ana Morodan se căieşte pentru incidentul din trafic

În faţa fanilor de pe Instagram are un mesaj clar: se căieşte pentru ce s-a întâmplat. "Nu faceţi ca mine. Să nu vă credeţi mai puternici decât viaţa, să nu vă lasaţi seduşi de celebritate şi să riscaţi totul pentru asta". Tot ea a mai spus că a greşit, că îi pare rău, că le cere iertare celor pe care i-a dezamăgit şi că este recunoscătoare că n-a făcut şi mai mult rău. 

Vedeta online a absolvit Facultatea de Drept, specializându-se în Drept civil. A profesat timp de doi ani, până când a ales lumea glamuroasă din online. Acum cunoştintele juridice îi vor fi de folos pentru că poliţia rutieră a dechis trei dosare penale pe numele ei. Pentru refuzul recoltării de probe biologice, pentru conducere cu permisul suspendat şi pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive. Cercetarea sub control judiciar presupune că va trebui să meargă periodic la poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » "Nu faceţi ca mine". Ana Morodan se căieşte pentru incidentul din trafic şi le cere iertare urmăritorilor pe Instagram