Antena Meniu Search
x

Anca Rusu, intre Observator si mancaruri delicioase

Colega noastra Anca Rusu, gazda Observatorului 19 din weekend, a implinit anul acesta 10 ani de televiziune. Este prima ei dragoste. La numai 16 ani a pasit pentru prima data in aceasta lume fascinanta.

Vezi și

Anca Rusu este prezentatoarea Observatorului 19 din weekend, de doi ani de zile. Chiar daca este la serviciu atunci cand restul prietenilor ei se relaxeaza, programul ii permite sa petreaca foarte mult timp intr-unul din locurile ei preferate: bucataria.

Anca stie sute de retete, unele invatate de la bunica ei, altele inventii proprii. Pe blogul personal, denumit Printesa Polonic, le impartaseste cu toata lumea. De la salate asortate in cele mai originale moduri pana la cele mai siropoase deserturi. “Pe blogul meu am si retete pe care le-am mostenit de la bunicile mele, acelea imi sunt foarte dragi, pentru ca ele reprezinta de fapt gustul bucatariei mele, sunt acele gusturi pe care noi nu le uitam niciodata”, a explicat prezentatoarea.

Anca iubeste, de asemenea, sa citeasca, sa vada filme, iar in materie de moda se remarca prin tinute simple, elegante si rafinate. In luna mai, ea va lansa pe piata o colectie de sorturi de bucatarie, alaturi de un brand cunoscut. “Vor arata premium si vor fi si pentru fete si pentru baieti si pentru copii si pentru bunici, pentru toata lumea”, a mai spus vedeta.

Anca Rusu a devenit recent si ambasadorul in Romania a merisorului american.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Anca Rusu, intre Observator si mancaruri delicioase