Antena Meniu Search
x

Ancheta se complică în cazul Sorinei. Fetița adoptată va rămâne încă o săptămână în România

Se complică ancheta în cazul fetiţei luate cu mascaţii de acasă, pentru a fi adoptată în America. Sorina va rămâne în România încă o săptămână, cel puţin, până când judecătorii îi vor decide soarta.

de Redactia Observator

la 27.06.2019, 23:37

Vezi și

Se complică ancheta în cazul fetiţei luate cu mascaţii de acasă, pentru a fi adoptată în America. Sorina va rămâne în România încă o săptămână, cel puţin, până când judecătorii îi vor decide soarta. După intervenţia brutală, anchetele s-au mutat în Capitală, unde au ajuns la audieri şi părinţii adoptivi, şi cei care au crescut-o până acum.

Femeia care a crescut-o pe Sorina a fost audiată la secţia de anchetare a magistraţilor mai bine de şase ore. A ieşit de la discuţii după miezul nopţii. Anchetatorii verifică dacă procurorul Maria Piţurcă a acţionat abuziv săptămâna trecută, când a luat-o pe fetiţă de acasă cu mascaţii. Audierile au continuat cu familia adoptivă.

Părinţii care au adoptat-o pe fetiţă cer despăgubiri pentru fiecare zi pe care o petrec în România.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot joi, judecătorii din Drobeta Turnu Severin ar fi trebuit să decidă dacă Sorina poate părăsi ţara. Au amânat însă decizia pentru 3 iulie. Familia care a crescut-o pe fetiţă timp de şapte ani nu e dispusă să renunţe la ea.

Cât timp cele două familiile se luptă în justiţie, Sorina este consiliată atât de Protecţia Copilului, cât şi de un psiholog particular. Timp de doi ani, ea şi noii ei părinţi vor fi supravegheaţi. În această perioadă, autorităţile române trebuie să se asigure că fata s-a adaptat şi este bine îngrijită în Statele Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ancheta se complică în cazul Sorinei. Fetița adoptată va rămâne încă o săptămână în România